Ezzel a kiegészítővel két további memóriakártyát hordozhatsz a fényképezőgépedben

Bevallom, velem is előfordult már, hogy egy új objektív tesztelésekor túl lelkesen indultam útnak, hogy majd egy nagyon frankó helyszínen tesztelhessem a cuccost. Több órás út megtétele után vettem észre, hogy mindent vittem magammal, csak épp memóriakártyát nem.. Például az efféle eset válik kivédhetővé a Memistore segítségével, amiben két SD memóriakártya is elfér. „Persze, de mi van, ha ezt a kütyüt is otthon hagyjuk?” – nem fogod, mert a Memistore mindig a fotómasinádon lesz, ugyanis azt az állványmenetbe kell becsavarni.

A fejlesztők a későbbiekben olyan memóriakártya tárolót is piacra szeretnének dobni, amit a fényképezőgép vakusarujába lehet csúsztatni. Zseniálisan egyszerű, egyszerűen zseniális! Aki sokat járja a világot, és nem akar úgy járni, mint én, az biztos örülne egy ilyen kelléknek! Sajnos, egyelőre még nem kapható a jóság, azt ugyanis a közösségi tőke-gyűjtő oldalon, a kickstarter.com-on reklámozzák, de amint összejön a kiírt összeg, azonnal gyártásba kerül a Memistore. Erre tessék.

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

 • Zsombor

  Miért nem lehet a pentax k10d k20d markolatát lemásolni vagy tovább fejleszeni, abban 1 plusz akku mellett egy sd kártya és egy infrás kioldónak is volt hely.

  • mlzphoto

   gondolom ez így olcsóbb és kevesebb hely kell neki

  • lesgolla

   a filmes eos 100-nak es a 10-esnek a pantjan is volt infra kioldo tarto, 20 eve. a barcode readert mar nem is mondom.

 • lesgolla

  jo nagy marhasag, de legalabb nem praktikus… amugy meg nyomtatni kell 3d nyomtatoval egy egyszeru tarolot amit a nyakpantra lehet fuzni es kesz. ezt mar a minolta is kitalalta 30 eve, minden gepukhoz volt ilyen kis tartalek elem tarto (2db lr44).