Praktikus csípőtáskát villantott az Olympus: íme, a Streetomatic!

A városokat járó fotósok imádni fogják az Olympus és a Cosyspeed kooperációjában született „slinger” csípőtáskát, a Streetomatic-ot. Ez a táska kifejezetten arra a célra k észült, hogy a fotós minél gyorsabban elő tudja venni a fényképezőgépet, ha egy soha vissza nem térő témába botlana. Kis mérete ellenére a termék kompatibilis az összes PEN és OM-D vázzal – lássuk, mit mond róla a sajtóközlemény:

Sajtóközlemény

Az Olympus és a Cosyspeed bemutatja új, kooperációban készült, speciális kiadású slinger táskáját, mely a fényképezőgép gyors és egyszerű elérhetőségét biztosítja bárhol és bármikor. Új ‘Streetomatic – Olympus Edition’ slinger táska: a tökéletes választás street fotósok számára.

Az Olympus új slinger táskája, a ‘Streetomatic – Olympus Edition’ annak a kollaborációnak az eredménye, mely a “the fastest camera bags” gyártója, a Cosyspeed és az Olympus között jött létre. A slinger táska koncepciója kifejezetten az egykezes, gyors elérhetőséget biztosítja – ezt pedig a fotós táskák által nyújtott biztonsággal és térrel egészíti ki. A táska egyedi kivitele és praktikus megoldásai által tökéletes választást jelenthet minden kompakt rendszerfényképezőgépet használó street fotós számára.

A ‘Streetomatic – Olympus Edition’ slinger táska 2018 márciusának első felétől kapható antracitszürke színben, 29 990,- Ft ajánlott fogyasztói áron.

Az Olympus, a kompakt rendszerfényképezőgépek specialistájának és a Cosyspeed, a gyors elérhetőséget biztosító fotós táskák specialistájának kollaborációjából született meg az új ‘Streetomatic – Olympus Edition’ slinger táska, mely egy OM-D, vagy Olympus PEN váz és akár három objektív együttes hordozhatóságának lehetőségét kínálja. A táska hordható csípőre rögzítve, vagy akár futártáskaként, vállon átvetve. A gyors, egykezes elérhetőséget lehetővé tevő, az ütődések, por és az időjárás hatásai ellen védő táska egyedi zárómechanizmusa kiváló védelmet kínál a tolvajokkal szemben – minden előnyét figyelembe véve ideális választás a mai streetfotósok számára.

Az átkonfigurálható rekeszelválasztók lehetővé teszik a táska belsejének tökéletesen az egyéni igényeinknek megfelelő átszabását. A fő rekesz mellett a táska két végén kisebb zsebeket találunk, melyek biztonságos tárolást kínálnak például pótakkumulátor, memóriakártya és a nélkülözhetetlen mobiltelefon számára. A csípőre rögzítéshez szükséges öv további lehetőséget rejt további kiegészítők csatlakoztatásához. A ‘Streetomatic – Olympus Edition’ tartós és vízlepergető nylon szövetből készül, antracit-szürke színben, esővédő huzattal, négy rekeszelválasztóval és ujj-szíjjal. A fix öv segítségével csípőre rögzíthető táska a maximális kényelem érdekében szabadon mozog a derék körül.

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...