Tizenkettőt egy csapásra!

Az Apple iPhone telefonokhoz kínál egyetlen telefontokban tizenkét optikát a ShiftCam 2.0. A ShiftCam 2.0 kompatibilis az iPhone 7/8-cal, az iPhone X-szel, valamint az iPhone 7/8 Plusszal, de az egyes változatok némi eltérést mutatnak a lencsék elrendezésében. Az alapcsomag az előző verzióhoz hasonlóan hat integrált optikát tartalmaz, azonban ezeket további hattal bővíthetjük. A ShiftCam 2.0 ergonomikusabb lett, és a sínes elrendezést is továbbfejlesztették a termék kitalálói.

Halszem, makró, telefotó, nagylátószög – ez mind szerepel a ShiftCam 2.0 repertoárjában, így aki csak telefonjával járja a világot, egy kis tokkal megoldhatja az összes fotós feladatot. A gyártó egy teljesen új „objektívsort” is bemutatott, amivel bővíthető a rendszer. A szortiment részeként halszemobjektívet (180°-os), 20x-os makrót, 10x-es makrót, 2x-es telefotót, valamint egy 120°-os látómezőt kínáló nagylátót is kapunk.

A ShiftCam 2.0-t a fejlesztők a kickstarter.com oldalon hirdetik; előrendelésben már 50 dollárért kapható, de a teljes szortimentért már 350 dollárt kell fizetni a támogatóknak. A tömeggyártás nagy valószínűséggel hamarosan beindul, mert már összejött egy ládányi pénz..

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...