Mától előrendelhető a Syrp Genie II kameramozgató rendszer!

Vadállat time lapse felvételt készítenél? Filmfelvétel közben kedved lenne kipróbálni érdekes kameramozgásokat? Érdekesebbé, látványosabbá szeretnéd alakítani mozgóképeidet? Akkor mindenképp vess egy (de inkább több) pillantást a Syrp Genie második generációjára, a Genie II-re, amely jelenleg két különálló, de egymással párosítható termékből áll: a Syrp Genie II Linear és a Syrp Genie II Pan Tilt sínrendszerekkel, állványokkal egyaránt használható moduláris kameramozgató rendszert alkot. A Syrp berendezéseit idehaza a Tripont Foto Video Kft. forgalmazza. Weboldalukon alábbi ismertetőt olvashatjuk az újdonságokról, amelyek mától már előrendelhetők is a webshopban:

„Már hat év telt el azóta, hogy a Syrp Genie megjelent a piacon, és azóta is világszerte segíti a filmesek mindennapi munkáját. A Syrp most újra felrázza a mozgásvezérlők piacát, hiszen itt van a Genie II!

A Genie II fejlesztése esetében a gyártó ugyanolyan figyelmet fordított az egyszerűségre és könnyű szállíthatóságra, mint elődje esetében, emellett a felhasználók teljes kamera irányítást, nagy sebességű vezeték nélküli vezérlést, több tengelyű mozgástartományt és még sok más új funkciót is kapnak, melyek még több lehetőséget kínálnak a videó és timelapse készítés területén.

Az új Syrp Genie II elődjénél gyorsabb, csöndesebb és hatékonyabb működésre képes, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat segíti elő a Linear és a Pan Tilt modulok közti kapcsolatot, mely a precíz háromtengelyes vezérléshez szükséges. A Wi-Fi nagy sebességű adatátvitelt tesz lehetővé a Syrp Genie applikációval.

A Linear modul két, a Pan Tilt modul három USB-C bemenettel rendelkezik. A Genie Applikáción keresztül például az expozíció, az ISO és a rekesznyílás beállításait kezelhetjük.

A Genie II Linear kompatibilis az összes sliderrel, sínrendszerrel és dollyval. Használható magában (egyenes vonalú mozgásnál), a Genie Mini Pan Tilt Kittel vagy a Genie II Pan Tilt háromtengelyes mozgásvezérlővel is. A Genie II Pan Tilt önmagában megvásárolva is tökéletesen működik állványra rögzítve. A moduláris beállításnak köszönhetően a Genie II Linear és Pan Tilt együtt és külön-külön is használható.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...