Ez a férfi állítólag egy angyalt fényképezett le

Egy Michigani férfi azt állítja, hogy egy angyalt fotózott le, amint az kisteherautója fölött lebegett. A WPBN riportja szerint a Michigani tűzoltóparancsnok, Glen Thorman automatizált emailt kapott biztonsági kamerájától, mivel „valami” beindította a mozgásérzékelőket. Thorman először nem hitt a szemének, majd amikor lenyugodott, azonnal továbbküldte a felvételt lelkészének, Deneille Moes-nak. „Felállítottam a lakásom ablakába egy biztonsági kamerát, és úgy állítottam be, hogy egy, vagy két másodperces különbséggel készítsen két fotót, ha valami mozgást észlel a rendszer. Egyszer éjfél körül beélesedett a kamera, de akkor nem foglalkoztam vele, hanem csak másnap ebédkor jutott eszembe, hogy hoppá, múlt éjjel készült pár kép.” – mondta Thorman.

„Jézusom, ez egy angyal! De tényleg, elkezdtem könnyezni, és azonnal továbbküldtem a feleségemnek és a lelkészemnek a fotókat. A lelkész azonnal válaszolt is, ős is azt mondta, hogy ez egyértelműen egy angyal.”. Moes, a lelkész, aki szintén meg van arról győződve, hogy a képen látható jelenség egy természetfeletti lényt ábrázol, megosztotta a hitközösség Facebook oldalán is a képeket, amelyek onnantól futótűzként terjedtek szerte a neten.

Persze, nem mindenki van meggyőződve arról, hogy tényleg egy angyal szállt volna le Thorman autójára, így például Joe Clark szerint, aki amúgy profi fotósként dolgozik, ez egyszerűen csak egy molylepke, ami nekirepült az ablaknak: „Határozottan molylepke formát lehet látni az első képen. […]” – mondta Clark.

Szerinted a képeken egy igazi angyal, vagy egyszerűen csak egy molylepke látható? (Forrás: petapixel.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...