Ne maradj le: ezek a kedvezmények már csak augusztus végéig élnek!

Némelyik gyártónál még mindig él a nyári promóciós időszak, ahol vagy pénzt kapunk vissza, vagy hosszabb garanciaidővel vásárolhatjuk meg a kiszemelt fotós eszközeinket. A Canon, a Nikon, a Panasonic és a Pentax még augusztus 31-ig ad lehetőséget a kedvezményes vásárlásra. És hogy melyik gyártó mit kínál? Íme, a lista:

Canon

A Canon az akcióban részt vevő termékek után pénzt utal vissza a számládra. A kiszemelt jószágot augusztus 31.-ig kell megvásárolnod, majd szeptember 30.-ig kell regisztrálnod, hogy egy hónapon belül visszakapd a kedvezmény összegét. Kattints ide a részletekért.

Nikon

A Nikon szintén visszautalással díjazza a promócióban részt vevő termékek megvásárlását. augusztus 31. a vásárlás határideje, de egészen szeptember 10.-ig ráérsz a regisztrációval, ha esetleg nyaralnál és nem lennél gép közelében. Kattints ide a részletekért!

Panasonic

A július 16. és augusztus 31. között megvásárolt termékekre 5 év garancia jár most. Ide kattintva megtudhatod, hogy melyek azok a fotós/videós készülékek, objektívek, amelyekre a promóció él.

Pentax

Természetesen a Pentax sem marad ki a jóból: augusztus 31.-ig él az akció, és már eleve a kedvezményes árat kérik tőled a kasszánál, tehát nem kell várnod a visszautalásra. Itt mindent megtudsz az akcióról.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...