Budapestre jön a Nikon-NOOR Akadémia!

Igaz, csak pár napig, de legalább Budapesten is látogatható lesz a Nikon-NOOR Akadémia egyik fotós mesterkurzusa, amit Tanya Habjouqa, Sebastian Liste és Kadir van Lohuizen tartanak majd november 12-15. között. Íme, a Nikon magyar képviselete által kiadott sajtóközlemény:

A NOOR, a NOOR Alapítvány és a Nikon Europe örömmel jelenti be a 2018-as Nikon-NOOR Academy újabb állomásait: mesterkurzusai ősszel Olaszországban, Magyarországon és Svájcban kerülnek megrendezésre.

A 4 napos mesterkurzusok 15 résztvevőt fogadnak az egyes helyszíneken, ahol a legjobb fotóriporterekkel szoros együttműködésben dolgoznak majd portfóliójuk tökéletesítésén. A résztvevők szakmai irányítás mellett javíthatják képsorozat-építési és vizuális történetmesélési készségeiket, emellett pedig a terepmunkához és a történeteik értékesítéséhez kapcsolódó fontos képességeket is elsajátíthatják. A NOOR- oktatók megosztják a világ minden táján végzett munkáik során a társadalmi változásokkal, konfliktusokkal és környezetvédelmi problémákkal kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. Az Akadémia támogatásán keresztül a Nikon biztosítja, hogy a tanfolyam ingyenes legyen minden résztvevő számára, így biztatva a tehetséges fiatal sajtó- és riportfotósokat és segítve őket a karrierjük építésében.

Várjuk a fiatal, feltörekvő sajtó és riportfotográfusok jelentkezését 2018. szeptember 16-ig a következő linken: http://noorimages.com/?p=39738

Budapest, Hungary
Oktatók: Tanya Habjouqa, Sebastian Liste & Kadir van Lohuizen
Időpont: 2018. November 26-29.
Jelentkezési határidő: 2018.Szeptember 16.
Jelentkezés : http://bit.ly/2PeKVbT

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...