Praktikus, rendkívül kedvező árú fotós táskák a Vanguardtól

Vanguard Vesta Strive 30

Aki eggyel nagyobb és valamivel elegánsabb válltáskát keres, annak ajánlom figyelmébe a következő versenyzőnket, a Vanguard Vesta Strive 30-at! Ebbe a „hírnök, futár” (Messenger) jellegű táskába már több dolog is belefér, nem csak egy alapkittet tudunk magunkkal vinni a városi bevetésre.

A Vanguard Vesta Strive 30 ráadásul nem csak vállon, hanem trolira (kofferkulira) fűzve is transzportálható, hiszen a táska hátoldalára egy kifejezetten erre a célra kialakított keresztpántot varrt fel a gyártó. A hátoldalon van egyébként az a cipzáras, biztonságos zseb is, ahová pénztárcánkat, iratainkat rejthetjük, így a tolvajok jóval nehezebben férhetnek hozzá értékeinkhez. Ez a zseb egyébként jó mély, akár egy kisebb táblagépet is kényelmesen elnyel.

És ha már említettem a tabletet: a táska belsejében egy vaskosan bélelt, külön e célra kialakított fachot találunk, ahol akár 10”-os táblagépünket is kényelmesen és biztonságosan elraktározhatjuk (a régebbi netbookokkal utazók is jól ellesznek ezzel a zsebbel). A Vanguard Vesta Strive 30 nagyobb belsejében akár már egy közepes méretű tükörreflexes fényképezőgép is elfér; ha csak a vázat tesszük bele, akkor mellé még két közepes méretű optika (pl. egy 24-70 mm F2.8 és egy 100 mm F2.8 makró) is befér:

A tervezők kialakítottak egy cipzáras belső zsebet is, ahol egy legfeljebb közepes méretű okostelefon találhat magának elegendő helyet.

A Vanguard Vesta Strive 30 két külső, gumírozott nyílású oldalzsebbel is támogatja a városi felfedezőket: oldalanként egy-egy 0,33 literes üdítő jöhet velünk a fotószafarira. Erre a csupán 389 grammos táskára nem lehet állványt felerősíteni.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...