2019 első felében vajon mi mindent mutat be a Canon? Íme, pár gondolat!

Érthető módon lecsillapodott a pletykaáradat, mióta a Canon leleplezte az EOS R tükörnélküli rendszerét, ám ez nem jelenti azt, hogy a gyártó a babérjain ülne, sőt! Az újdonságok áradata már 2019 legelején elindulhat, hiszen ott lesz január 8.-12. közt a Las Vegasi CES (Consumer Electronics Show), ahol állítólag a PowerShot G7X mark III-ről hull majd le a lepel. Egy másik érdekes termék lehet még a Canon 360 fokos kamerája, amiről egyelőre szinte semmit sem tudni.

Február végén, Yokohamában kezdetét veszi a CP+ (Camera & Photo Imaging Show), ahol a magasabb kategóriák újdonságait szokták bejelenteni. A pletykamadarak az EOS 80D utódjáról, a 90D-ről csiripelnek, amiben továbbra is APS-C méretű képérzékelő látja majd el a központi szerepet. A 90D-ben már természetesen lesz 4K videó, de ezen kívül semmit nem írnak róla. Várható további EOS M fényképezőgépek érkezése is, de objektívekről nincs hír. Van esély egy újabb EOS R vázra és legalább egy új RF objektívre is.

A Las Vegasi NAB Show (National Association of Broadcasters Show), amit jövőre április 6.-11. közt tartanak, általában a filmkészítőket célozza meg. A Canon jövőre valószínűleg az XC kameráinak cserélhető objektíves változatát fogja bemutatni (RF foglalattal?). A C300 és a C500 utódjaira még várnunk kell.

2019-ben lesz először példa arra, hogy a Photokina fotós szakkiállítás nem ősszel, hanem májusban lesz megtartva. A helyszín továbbra is Köln, a kiállítás négy napon keresztül, azaz május 8.-11- között lesz látogatható. A Canon legkésőbb ekkor mutatja be majd az új EOS R gépvázát (lehet, hogy ez lesz a profi verzió?), és az RF objektívek szentháromságát (RF 16-35 mm F2.8L, RF 24-70 mm F2.8L IS és RF 70-200 mm F2.8L IS). Persze, ne feledjük, hogy továbbra is csak pletykákkal állunk szemben, így semmi sincs kőbe vésve, és bármi megtörténhet! (Forrás: canonrumors.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...