Újévi ez meg az

No, hát ezt is megértük, elbúcsúztattuk az óévet és átcsúsztunk az újévbe! Minden kedves olvasómnak kívánok tehát egy nagyon boldog új esztendőt! A héten két újdonságról lesz szó: az egyik a Canon RF 50 mm F1.2L USM, a másik a Sigma 40 mm F1.4 DG HSM Art (Canon) objektív lesz, de hogy milyen sorrendben teszem ki a cikkeket, azt még nem tudom, egyelőre egyik sincs kész 🙂 Aztán jövő héten egy komoly cucc érkezik, de erről még nem szeretnék bővebben semmit mondani, legyen meglepetés!

Az idei évre tervezem, hogy újra elindítom a videós bemutatókat (ezt már tavaly is szerettem volna meglépni, de nem jött össze), ahol elsősorban táskákról, állványokról és egyéb olyan termékről lesz szó, amikről jobban lehet dumálni, mint cikket írni. Bizonyára lesznek idén is Helyszíni Riportok, és ki tudja, talán még vendégem is lesz, akivel videós interjút tudok majd készíteni. Szóval izgalmas lesz ez az év is, kövessétek továbbra is az MLZphoto Facebook oldalát, ahol azonnal értesülhettek az új írásokról, videókról. A YouTube oldalam itt található, de régi követőim ezt bizonyára már eddig is tudták.

Ha úgy véled, hogy hasznos tartalmat kínálok, ha szereted olvasni, nézni a bemutatóimat, tesztjeimet, ha érdekesnek találod a híreket, akkor kérlek, támogass! Engedélyezd az MLZphoto.hu oldalon a hirdetések megjelenítését, látogass el a partnercégek (hirdetőim) oldalaira (gyakran találni náluk érdekes termékeket, s különféle kedvezményekkel kedveskednek az érdeklődőknek), vagy légy patrónusom a Patreon.com oldalon! Szóval, csapjunk bele a lecsóba!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...