Kora reggeli pársorosok

Nincs többé az Olympus PEN F – legalábbis Japánban már nem fogják forgalmazni. Az Olympus japán főhadiszállása bejelentette, hogy beszünteti a PEN F tükörnélküli fényképezőgép gyártását, forgalmazását. Egyelőre semmi hír az utódmodellről, így nem tudni, mi lesz a csúcskategóriás PEN-ek sorsa. Aki tehát szemet vetett a gépre, még addig vegye meg, míg kapható! (Forrás: 43rumors.com)

Állítólag még ezen a héten érkezhet a Ricoh GR III fotómasina! Jó hír a Pentax/Ricoh csúcskompaktok szerelmeseinek, hogy a gyártó még ezen a héten be fogja jelenteni a fix objektíves zsebgépet – már, ha hinni lehet a forrásnak, ugye. A Ricoh GR III talán legfontosabb piaca Ázsia lesz, így nem is csoda, hogy nem egy, hanem kapásból két bemutató bulit szervez neki Kínában a marketingosztály. (Forrás: pentaxrumors.com)

A Ricoh GR II

95 évesen elhunyt George Mendonsa, Alfred Eisenstaedt ikonikus „V-J Day in Times Square” című fotójának férfi főszereplője. Az 1945. augusztus 14-én készült felvételen George Mendonsa matróz látható, ahogy megcsókolja Greta Zimmer Friedmant (aki már szintén nincs közöttünk – 2016-ban halt meg 92 évesen). (Forrás: petapixel.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...