Egy magyar kezdeményezés, amely összehozza a videósokat

Szeptember 2-án immáron 4. alkalommal mozgósítja a hazai videós közösséget a Videós Meetup nevű kezdeményezés. A korábbiakhoz hasonlóan este 18:00 és 20:00 óra között ismét négy érdekes előadást hallhatnak a résztvevők, majd utána kötetlen kapcsolatépítésre is lesz lehetőség.

Gürtler Gábor (Life Studo) a kreativitásról, illetve a vállalkozás kezdeti lépéseiről, felépítéséről fog mesélni, Kollár István (KiMG Media Group) a profi vs. amatőr különbségeiről és a magyar ügyfélkör sajátosságairól fog beszélni, Kovács József Attila (MGroup) a reklámfilmek gyártási folyamatába, körülményeibe, nehézségeibe avatja be a résztvevőket (és egy nagy meglepetéssel is készül), illetve Szombath Máté (CinEast) a rendezői munkát járja körbe, hogy hogyan lehet kézben tartani a vízió megvalósulását, és emellett hogy hogyan lehet belevinni a saját szerzői kéznyomunkat.

Sok szeretettel várunk minden nyitott, fejlődni vágyó és más szakmabeliekkel kapcsolódni akaró videóst. A helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98. További részletek: www.videosmeetup.hu

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...