A JOBY új mobilos kiegészítőkkel kedveskedik a tartalomkészítőknek

Mobilos kiegészítők teljes szortimentjét mutatatta be a JOBY, melyek az Apple iPhone és a Google Pixel telefonokhoz készültek. Az összesen hat új termék közt megtalálható például a GorillaPod Mobile Vlogging Kit, ami önmaga három részből áll: a Bluetooth vezérlésű Beamo Mini LED fényből, a GorillaPod Mobile Rigből, valamint a Wavo Mobile mikrofonból. A szett része továbbá egy GripTight PRO 2 szerelék, ami lehetővé teszi a telefonok tájkép, vagy portré állásban való rögzítését. Ez a szett 200 dollárba kerül.

Kép forrása: JOBY

A Beamo Mini LED egy igen kis méretű és könnyű, ám kifejezetten erős fényű kiegészítő: 1000 lumen a LED fényereje. A mágneses hátoldalú lámpa a fenti kit részeként, de önálló termékként is megvásárolható. Akinek csak erre a lámpára van szüksége, az 70 dollárért vásárolhatja meg. Eggyel nagyobb és picivel drágább (90 USD) a Beamo LED, ami már legfeljebb 1500 lumennel világítja meg a témát. A LED lámpák strapabíró felépítésűek és vízhatlanok, de rendelkeznek két vak vakusaruval, amik megkönnyítik a világítótestek rendszerbe integrálását.

Kép forrása: JOBY

A Wavo Mobile egy extra könnyű mikrofon, amit kifejezetten okostelefonokkal és tükörnélküli rendszerkompaktokkal való használatra terveztek. A 40 dolláros mikrofon TRS és TRRS vezetékekkel együtt kapható. Egy fokkal komolyabb eszköz a Wavo (80 USD), ami strapabíró felépítésű, valamint szélesebb frekvenciasávot képes rögzíteni, ám valamivel nagyobb, mint a Wavo Mobile.

Kép forrása: JOBY

A felsorolás utolsó szereplője a JOBY StandPoint, ami egy három, beépített lábbal felszerelt telefontok. A lábak egy közös zsanéron keresztül csatlakoznak a tok vázához; ha nincs szükségünk a háromlábra, azokat vissza lehet hajtani a tokba. A JOBY StandPoint a Pixel 4, a Pixel 4 XL, az iPhone 11, valamint az iPhone 11 Pro telefonokhoz vásárolható meg 40 dolláros áron. (Forrás: dpreview.com)

Kép forrása: JOBY

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...