Elindult a Nikon #CreateYourLight kampánya, ne maradj ki!

Most találtam a Facebookon a Nikon #CreateYourLight kampányát, aminek célja a #maradjotthon fotósközösség erősítése. Idézem az itt olvasható szöveget:

„Március 31. délután indul a #CreateYourLight kampányunk, és meghívunk titeket Fotóstársak, hogy csatlakozzatok hozzánk! 🙂

A kampány célja, hogy erősítsük a #maradjotthon fotósok közösségét, akik ebben a helyzetben is megosszák társaikkal, hogyan látják a világot, miközben fejlesztik a képességeiket a fotózás és a vizuális történetmesélés területén.

Ti is csatlakoznátok? Mindössze ennyi lesz a feladatotok. ➡ Kéthetente megosztunk tippeket és trükköket szakértőktől egy olyan témákban, amit ti is ki tudtok próbálni otthon. Két hetetek lesz arra, hogy ti is teszteljétek ezeket a tippeket, és megosszátok velünk a végeredményt Facebook privát üzenetben vagy Instagram-on a #CreateYourLight hashtag használatával, és ne felejtsétek el bejelölni a @nikon.hungary oldalát sem. Minden téma végén megosztjuk kedvenc fotóinkat. 🙂

Készüljetek Fotóstársak, hiszen ma délután érkezik az első téma! Használjátok ki egyedülálló képességeiteket, hogy megörökítsétek a pillanatot!” – szóval, erre tessék.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...