A Vanguard VEO Range táskacsaládja

Range T 45M NV Medium Tactical Backpack

Direkt a cikk végére hagytam a közepes méretű Vanguard Range T 45M NV Medium Tactical Backpack hátizsákot, mivel ez nagyjából azonos kialakítású az előző oldalon látott Range T 48 BG-vel, így elsősorban a különbségekre szeretnék koncentrálni. Szóval, a Range T 45M NV külső mérete már csak 30 x 19 x 49 cm, tömege pedig 1880 gramm. A hátizsák felületén ugyanúgy megvannak a felfogatási pontok, mint a nagyobb változaton:

Értelemszerűen erre a táskára is ugyanúgy fűzhetjük fel állványainkat – az ehhez szükséges erszényt és pántokat a gyártó mellékeli. Természetesen a táska hátoldala és nyitási elve is követi a 48-nál látottakat:


A Range T 45M NV szintén felfűzhető kofferkulira

A 48-nál nem készítettem fényképet a hátizsák aljáról, így azt most lentebb pótlom – ezen a felületen a Range 48 és a 45 egyaránt megerősített, vízálló réteggel van ellátva, de ez még nem jelenti azt, hogy bátran pocsolyába dobhatnánk a hátizsákokat!

A Range T 45M NV oldalainak is hasonló a kialakítása, mint a 48-as modellé. Az egyik oldalon mély zseb (cipzárral zárható), míg a másikon a fotós rekesz oldalsó hozzáférési pontja található.

A kisebb külső velejárója a kisebb belső méret – nyilván nem csoda tehát, hogy a Range T 45M NV belsejében kevesebb fotós cumót tárolhatunk, mint a 48-ban. Azonban a Range T 45M NV belseje nem csak méretben, hanem kialakításban is kissé eltér a nagyobbtól:

Alul kevesebb elválasztó és kisebb térfogat, felül pedig egy teljesen elkülönített rekesz kapott helyet. Ez utóbbi tartalmához – noha tépőzáras szeparátorokkal van kialakítva – csupán kívülről, egy cipzáras fül lenyitása után férhetünk hozzá.

Természetesen a Vanguard VEO Range T 45M NV-höz is jár esőköpeny, és ebben a hátizsákban is magunkkal vihetünk egy notebookot (legfeljebb egy 13-14”-os méretűt ugyanúgy a fotós rekesz hátsó, lenyíló fedélben elhelyezve). Bruttó 49 900 forintos árával kereken egy tízessel olcsóbb a Range 48-nál, így akinek nincs annyi fotós cucca, ezzel a verzióval jobban jár. A kétéves garancia itt is alap csakúgy, mint a „Kedvenc” plecsni!

Vanguard VEO Range T 45M NV Medium Tactical Backpack

A Vanguard VEO Range táskákat a Tripont Foto Video Kft.-től kaptam bemutatóra. Adatlapjuk itt (21M BG Small Shoulder Bag), itt (Range T 45M NV Medium Tactical Backpack), illetve itt (Range T 48 BG Large Tactical Backpack) található.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...