A Yongnuo bővítette Sony-s objektív-szortimentjét

Egy újabb autofókuszos lencserendszerrel bővül a Yongnuo repertoárja: a 35 mm F2 AF-t a gyártó a full frame szenzoros, tükörnélküli Sony fényképezőgépekre tervezte. Az objektív tubusában nyolc csoportba rendezve összesen kilenc lencsetag található, amelyek közül az egyik alacsony szórású és egy aszférikus kialakítású. A színhibáktól és a becsillanásoktól mentes képet a Yongnuo különleges, többrétegű nano bevonata is elősegíti, igaz, a mérnökök nem jelölték, mely üvegfelületekre került fel a bevonat.

Kép forrása: Yongnuo

A Yongnuo 35 mm F2 AF hét lamellából kialakított blendéjét F2 és F16 közötti értékekre lehet szűkíteni; a legkisebb tárgytáv 35 cm, míg az automatikus élességállításról egy digitálisan vezérelt léptetőmotor (DSM) gondoskodik. A termék különlegessége a beépítet USB-C aljzat, amin keresztül firmware-t frissíthetünk. Bár az objektív tubusa műanyagból készült, a bajonett fém kialakítású, az elektronikus csatlakozók aranyozottak (utóbbiak az AF és a blendevezérlést teszik lehetővé, de a képek EXIF táblájába bekerülnek a szükséges adatok is).

Kép forrása: Yongnuo

A 35 mm F2 AF tubusán az AF/MF kacsolón kívül egy funkciógombot is elhelyeztek – ehhez a fényképezőgép menüjében rendelhetünk funkciót. Egyelőre nem tudni, hogy mikortól és mennyiért lesz megvásárolható a Yongnuo 35 mm F2 AF, szóval mindenképp érdemes lesz figyelemmel kísérni a gyártó oldalát. (Forrás: dpreview.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...