Sajtóközlemény: Az Olympus Flickr fotókat keres PEN hirdetéseihez

„A hobbi fotósok számára nincs is nagyobb ösztönző erő a legjobb fotóik on-line megosztásához, mint hogy esetleg viszontlássák őket magazinokban és hirdetésekben Európa-szerte, vagy mondjuk megjelenni velük egy nagyszabású hirdetési kampányban.  Márpedig ez a jutalom az Olympus fényképezőgépekkel készült képeket megosztó Olympus Flickr közösség legtehetségesebb tagjai számára! Olympus PEN-t használó fotósok már korábban is szerepeltek nemzetközi PEN kampányokban, bizonyítva, hogy a PEN fényképezőgépek a hobbi fotósok számára professzionális képek készítését lehetővé tevő képminőséget és felhasználóbarát kezelést biztosítanak.

Bemutatkozás és a galériák legjobbjai

Az Olympus Flickr csoport valódi motivációt nyújt ahhoz, hogy tagjai megmutassák egymásnak legjobb fotós képességeiket – csakúgy, mint Olympus PEN fényképezőgépeik képességeit. A csoport tagjai fotóikat viszontláthatják az Olympus PEN weboldal nyilvános galériáiban, ugyanis a Flickr automatikusan választja ki a legnépszerűbb fotókat a PEN weboldal számára. A PEN tulajdonosoktól folyamatos az ellátás fantasztikus minőségű fotókból – olyan képekből, melyek tényleg lélegzetelállítóak. És valóban: a PEN fényképezőgépek szinte ösztönzik tulajdonosaikat az alkotásra – ezt hívhatjuk akár egyedülálló PEN fotós stílusnak is. Számos fotógalériában láthatunk mindennapi témákat nem mindennapi perspektívából, vagy akár Művészi szűrővel megbolondítva. Mindennapi témákat, melyek szólhatnak bármiről – de mégis van valami spontaneitás a képeken, mely megkülönbözteti őket a szokványos fotó megosztó oldalaktól. Rengeteg városlakó osztja meg a városi élet hangulatát közvetítő fotóik egész sorozatát – mintha egy, a városról szóló dokumentumfilm képkockáit látnánk. Egy PEN gép ehhez is kiváló segítőtársnak bizonyul: például kompakt és könnyű kivitelének köszönhetően szinte bárhová elvihető, a szükségnek megfelelően számtalan objektívvel és szűrővel egészíthető ki, valamint elképesztően gyors élességállítást nyújt. Összefoglalva: segít az egyedi, saját látásmódot és stílust bemutató fotóalbum létrehozásában.

Sztárság és jutalom

Az Olympus állandóan keresi az új tehetségeket – és bizonyítékokat arra, hogy a PEN fényképezőgépek minden esélyt megadnak a fotósok számára SLR-minőségű képek készítéséhez. A legutóbbi PEN hirdetési kampány is megmutatta: ez nem üres ígéret. Több PEN tulajdonos nem csupán fantasztikus képeket adott a kampányhoz, hanem ők maguk is lencsevégre kerültek, bemutatva technikájukat és a PEN gépükkel szerzett tapasztalataikat. A legújabb hirdetési kampányban az Olympus a PEN Flickr tagokat és az ő munkáikat szeretné középpontba állítani. A nemzetközi ismertség (és elismertség) mellett természetesen díjazás is illeti a kampányban szereplő képek készítőit. A díjak között lesz komoly vásárlási utalvány az Olympus Online Shop internetes áruházba, ahol a teljes Olympus termékskála, például a csúcsminőségű Mikro-NégyHarmad objektívek és a PEN kiegészítők egyre bővülő családja megtalálható… vagy a három új PEN fényképezőgép – a zászlóshajó PEN E-P3, a PEN Lite, illetve a PEN mini – egyike…“

Lépjen be az Olympus PEN Flickr csoportba:

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.