Blogtalk: az MLZphoto blog nyereményjáték részletei

Kedves olvasóim, kedves facebookos követőim! Örömmel tölt el, hogy végre csöpögtethetek információkat a blog keretei közt szervezett nyereményjátékról! Most csak a lényegre szorítkoznék:

1) Ki vehet részt a nyereményjátékban?
Röviden: a facebookos követők, azaz azok az olvasók, akik itt jobboldalt a „Facebook követők” dobozban betetszikezték a fotós blogot. Köztük lesz kisorsolva több értékes ajándék, melyeket a Nikon Magyarország Kft. bocsátott rendelkezésre.

2) Ki nem vehet részt rajta?
Az MLZphoto blog szerkesztője és a hirdetők, valamint ezen személyek közvetlen családi hozzátartozói, munkatársai.

3) Mit, illetve miket lehet nyerni?
Fotós kellékeket, kiegészítőket és számos más értékes tárgyat. Hogy konkrétan mi(k)ről van szó, az egyelőre maradjon meglepetés!

4) Oké, de mikor lesz a sorsolás, és mi alapján történik?
A sorsolás december 22-én este 18.00 órakor lesz. A kicsit lentebb található kérdésekre helyes választ adók között sorsolunk ki három ajándékcsomagot (első, második és harmadik helyezett). A játék kérdései következőek:

  1. Mikor mutatták be az első (!) Nikon fényképezőgépet, ami a „Nikon 1” nevet viselte?
  2. Nevezz meg három fontos különbséget a Nikon 1 J1 és a V1 között!
  3. Hányféle színben kapható a Nikon 1 J1 fényképezőgép?

A válaszok beküldésének határideje december 22. 12.00 óra, a beküldés módja: emailben következő címre: mlzphoto@freemail.hu

5) Mi a célja a nyereményjátéknak?
Csupán a blog népszerűsítése és természetesen az örömszerzés. Se adathalászattól, se adatokkal való visszaéléstől, se spam-küldéstől nem kell félniük a résztvevőknek, ugyanis csupán a nevükre lesz szükség a sorsolás végett.

Tipp: Kattints a Nikon hirdetésre (nagyon sok hasznos információ található a linken) és olvasd el a Prohardveres Nikon 1 V1 és J1: numero uno cikkemet.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.