It’s pletyka-time: m4/3 híresztelések a terítéken

A 43rumors.com pletykaoldalon találtam két apró hírnek való infomorzsát, miszerint usákiában az Olympus E-P3 már nem kapható az Amazonon, de a Bhphotonál is kimerültek a készletek. Csak nem az utód jön hamarosan? Egyelőre saját forrásom faggatásánál tartok, de még nem kaptam semmi kézzelfoghatót. Frissítés: pont kiment a hír, mikor megkaptam a választ, hogy a fenti feltételezés nem igaz, nem jön az E-P3 utódja!

A másik pletyka a Panasonic DMC-GH2 masináját érinti. A feltételezések szerint ennek a lassan „őskövületnek” számító gépnek is eljön nem sokára az utódja, amiről egyelőre semmiféle műszaki adat nem szivárgott ki (pedig tuti, hogy jön). Azt mondják, a hivatalos bejelentés január 10. környékén várható.

A Panasonicnál maradva még egy kicsit: ami tuti biztos, hogy az X jelölési profi obik (konstans fényérték, időjárásálló felépítés stb.) január vége, február eleje magasságában várhatóak, így ismét lesz majd, ami felkavarja a m4/3 világot. Stay tuned (maradj résen? Vagy hogy jó ezt magyarul leírni?)!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.