Kényelmes markolatok a Nikon 1 gépeihez

Bizonyára ismerősen cseng Richard Franiec neve azoknak, akik ilyen vagy olyan fényképezőgépükhöz egyedi és/vagy a gyárinál kényelmesebb markolatról álmodtak. Az illető már számos géphez (pl. Canon S90/S95/S100, Sigma DP1, Olympus E-PL3, Olympus E-PM1 stb.) készített egyedi és igen ergonomikus gripet; amúgy Richard repertoárjában nem csak markolatok, hanem más kiegészítők is megtalálhatóak, mint például egyedi vakusaru borítások, vagy mechanikus elven működő távkioldó vezetékek.
 
 
Az ismert és elismert fotós ezúttal a Nikon legújabb fényképezőgép-sorozatához, az Egy (1) gépeihez készített külön markolati részt, ami nem csak kényelmesebb, de biztosabb fogást is lehetővé tesz. A V1-hez tervezett kiegészítő főleg az F-bajonett átalakítóval (FT-1) használt nagyobb optikák biztonságosabb kezeléséről gondoskodik. A markolat nem zavarja az akkuhoz való hozzáférést, sem az állványmenetet és környékét, így állandóan fent lehet a vázon.
 
 
A J1-hez és a V1-hez gyártott, CNC marógéppel kialakított markolatok mind jó minőségű alumíniumból készülnek. A különféle felület-szilárdítási eljárások után az eloxálás adja meg a termék végleges esztétikumát. A gripeket kétoldalas, nagyon erős ragasztószalaggal lehet a vázakhoz erősíteni. A CGV1 és a CGJ1 termékek március második felétől lesznek megrendelhetők, áruk egyenként 35 dollár (+ szállítási költség).
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.