Immár hivatalosan is megérkezett a Sony SLT-A57

Most vasárnap írtam róla, hogy a Sony új gépbejelentésre készül, ráadásul pont az SLT-A57 rögzített tükrös masináról volt szó. Elvileg ma reggel 05.00 órától startolt el a hivatalos bejelentés, így már kicsit többet tudni a gépről. A termékfotók egyelőre még mindig a múltkori gyengébb minőségűek, amint kapok normálisabbakat, pótolom majd a bejegyzésben. (Fotók forrása: photorumors.com)
 
Sony SLT-A57
 
A Sony SLT-A57 a félig áteresztő tükrösök családjának (egyelőre) legkisebb tagja, körülbelül a belépő kategória felső harmadába helyezhető. Címszavakba szedve a tudása egyáltalán nem rossz: Full HD videofelvétel, maximum 12 kép/mp sorozatfelvételi sebesség, „Auto Portrait Framing” funkció (az arcfelismerő funkciót a művészi kompozíciós szabályokkal ötvözve a fényképezőgép meghatározza a portréalany helyzetét, majd automatikusan a megfelelő keretbe foglalja), 1,44 millió képpontos elektronikus kereső (100%-os képfedéssel), digitális vízszintező, 16,1 MP-es Exmor APS HD CMOS szenzor, ISO 100-16 000 közti érzékenységi tartomány, 15-mezős AF-rendszer (3 keresztszenzorral), maximum 1080p @ 50 fps videofelvétel.
 
Sony SLT-A57
 
A Sony SLT-A57 fényképezőgép Európában áprilistól lesz megvásárolható, az itthoni ára egyelőre nem ismert, de az USA-ban 700 dollár lesz csak a váz.
 
Sony SLT-A57Sony SLT-A57
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.