Újfajta Polaroid filmet adott ki az Impossible

A Polaroid Instant fényképezőgépek szerelmeseit dédelgeti az Impossible, aki már évekkel ezelőtt felkarolta az instant filmek gyártását, így – úgy tűnik – biztosított az utánpótlás. Most egy új filmtípussal álltak elő, melynek neve Impossible COOL. A tervek szerint a gyártó ezentúl kétévente tavasszal és ősszel mindig ki fog adni egy-egy újabb instant filmtípust.
 
 
Az új Impossible COOL termékvonal tartalmazza az Impossible Colour és Silver Shade filmanyagok legújabb inkarnációit, amelyek a gyártó legújabb kutatásaira épülnek. Az idei szezon színeire a melegség jellemző, aminek köszönhetően álomszerű, mesés hangulatú fotókat készíthetünk. Ennek tükrében a Colour Shade színes, a Silver Shade pedig fekete-fehér képeket eredményez.
 
A gyártó információi szerint úgy érhetünk el optimális képminőséget, ha a legújabb termékeket hűtve, körülbelül 5-10°C hőmérsékleten tartjuk. Ez a hőmérséklet továbbá garantálja a hosszú élettartamot és felhasználhatóságot. Az Impossible COOL filmek (PX 70 Colour Shade és PX 100 Silver Shade) a Polaroid SX-70 típusú fényképezőiben használhatók, míg a PX 680 CS és a PX 600 SS a Polaroid 600 masinákba helyezhetők. A filmkazetták április 26-tól lesznek megvásárolhatók 20 eurós áron (egy kazettában 8 felvételre való anyag van).
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.