Extrém kamerát fejleszt a Sony

„Dobban a szívünk, cirkulál a vérünk, egekbe szökken adrenalin szintünk” – olvasható a Sony blogján. És a magyarázat e szavakra: a Sony újfajta extrém kamerát fejleszt. A viselhető, hordható eszközt leginkább extrém sportok kedvelőinek (és főleg űzőinek) ajánlja a gyártó. Egyelőre azonban csak egy korai bepillantást nyerhetünk a tervezők színfalai mögé.

sonyactioncam1.jpg

Az újdonság apró és könnyű lesz, de rendelkezik majd a Sony SteadyShot képstabilizációs megoldásával, Exmor R CMOS képérzékelő lesz a lelke, amire egy Carl Zeiss Tessar ultra nagylátószögű optika rajzol.

sonyactioncam2.jpg

„Mindegy, hogy csak épp a havat szeled, kiugrasz egy repülőgépből, vagy egy vad folyó vízén száguldasz kajakoddal – csúcsminőségű videót vehetsz fel, amit majd büszkén mutathatsz ismerőseidnek, családodnak.” – Az igazán kemény legények majd kiegészítőként megvásárolhatják a masinához a különösen strapabíró és vízálló tokot, amivel még merészebben lehet majd élni az életet. Egyelőre csak ennyi olvasható a Sony saját blogján. Piaci bevezetésről, árakról egyelőre szó sincs.

sonyactioncam3.jpgsonyactioncam4.jpg

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.