Pingáld ki a Nikonod!

Azt hitted, nem lesz ma poszt, mi? Én is 🙂 No, de tessék:

A pimpyourcam.com hamarosan induló weboldalról teljesen egyedi Nikon 1 fényképezőgépeket lehet majd rendelni (igen, felnőtteknek való, „olyan” témájúból is lesz választék). Ezeket a fényképezőket július végétől kijelölt üzletek is fogják forgalmazni. S hogy mégis mit kell az egyedi külső alatt elképzelni? Bármit. Képzeld el a legvadabb dizájner gépeket – anime, szex, kortárs művész és még ki tudja milyen. Íme, lentebb pár minta,a mit a csapat facebook oldaláról szedtem.

pimpyourcam2.jpg

És a sajtótájékoztató így hangzik:

„Az élet színes! A fényképészet a mókáról szól -> pingáld ki a géped!

A pimpyourcam.com csapata a „légy egyedi” jelmondathoz hűen olyan lehetőséget kínál, aminek keretei közt teljesen egyedivé teheted az amúgy unalmas fekete (vagy legalábbis egyszínű) fényképezőgép vázadat és optikáidat.

A csapat sava-borsa a német Jens Brüggemann reklámfotós és a berlini Torsten Rachu airbrush művész. „Az élet színes – így hát miért fotóznál egy unalmas, fekete fényképezőgéppel?” – tette fel magának a kérdést Jens Brüggemann, s válaszként meg is született az ötlet, hogy minden egyes gépből egy egyedi szépművészeti alkotást varázsoljon.

pimpyourcam4.jpg

Torsten Rachu, aki a koncepciókért és a kreatív kivitelezésért felel, több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az airbrush terén. Ügyfelei közt megtaláljuk a BlackBerryt, az Elelctronic Arts-t, a Disney-t, a Siemenst, a Segát, a Sky-t, a Sony-t, a Nokiát, a Nintendót, az Eidost, a Coca-Colát és sok más, világszerte ismert és híres céget. Még a Queen együttesnek is tervezett egy mobiltelefont!

pimpyourcam5.jpg

Minden egyes kamera egyedi, melyek értéke csak nő. Az egyedi dizájn egyben egy olyan jel, ami ideális védelmet jelent lopás ellen. A pimpyourcam.com csapatával előzetes egyeztetés és némi apró felár ellenében teljesen egyedi dizájnról is meg lehet állapodni. A kivitelezési eljárást mindenre kiterjedő tesztelésnek vetettük alá, így professzionális fotósok is tesztelhették a festett készülékeket. Bevált eljárásoknak és speciális festékanyagnak köszönhetően időtálló a fényezés.[…]”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.