Vidd ki terepre Apple iPhone-odat a Mophie Outride-dal

Aki aktív életet él (nos, inkább a hiperaktív lenne itt a találó szó), és félti okostelefonját, annak kínál most megoldást a Mophie Outride nevű termékével. Az Outride egy igen érdekes és ötletes kiegészítő, ami a gyártó saját szavaival élve „egy olyan hardverből és egyedi szoftverből álló megoldás, ami a földi és vízi extrémsportok kedvelőinek kezébe adja a lehetőséget, hogy trükkjeiket, csapatásaikat és minden egyéb megismételhetetlen pillanatot felvegyenek és megosszanak kizárólag az Apple iPhone okostelefonjuk használatával”.

mophie_outride1.jpg

Az Outride vízhatlan és ütésálló; a csomagban mellékelve megtalálható többféle egyedi gyorsreteszes szerelék, melyekkel szörfdeszkára, biciklire, vagy más sporteszközre szerelhető a telefon. Az Outride része egy nagylátószögű optika, melynek 170 fokos látószöge befogja a teljes történést.

mophie_outride2.jpg

Az Outride applikáció (vagy program – ahogy tetszik) segítéségével aktívan részt vehetünk mások eseményein, követhetünk sportolókat, miközben a legfrissebb meneteket nézhetjük szerte a világból. Olyan lejátszási listát is létrehozhatunk, ami a legfrissebb és legmenőbb tartalmakat gyűjti össze számunkra, hogy amikor csak kedvünk tartja, azokat megnézhessük. A Mophie Outride kompatibilis az Apple iPhone 4 és 4S-sel, s szeptember közepétől lesz megvásárolható 130 dolláros áron.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.