Blogtalk: megkerült az ezredik

Az elmúlt pár napom nagy izgalmak közepette telt: folyamatosan lestem a blog számlálóját, hogy vajon mikor éri el a bűvös ezrest. Nos, Hölgyeim és Uraim, a várva várt esemény ma bekövetkezett, meglett a nagy szám. A Canon, a Nikon és az Olympus hazai képviseleteinek segítségével összeállítottam egy apró ajándékcsomagot, amit Zachár Orsolya (ő volt a szerencsés ezredik „lájkoló”) olvasóm fog megkapni.

blogtalk.gif

Bevallom, a nagy hőség és az izgalmak kissé elvették az eszem (no, meg épp két gépről is írok cikket), így elfelejtettem lefotózni a csomagot, de ezt igyekszem mihamarabb pótolni (holnap?).

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik támogatnak, s napról napra olvassák posztjaimat, akik ajánlókkal bombáznak, akik kérdeznek, akik bíztatnak és velem együtt örülnek, ha a blog egy-egy újabb mérföldkövet teljesít. A kritikát mindig szívesen fogadom, legyen jó, vagy rossz; igyekszem az elvárásoknak megfelelni, még ha ez nem is mindig sikerült az elmúlt körülbelül 15 hónapban. Röviden: megtisztelő, hogy ilyen sokan olvastok!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.