Linkajánló: Marc Adamus, a vadon fotósa

Marc Adamus egy oregoni természetfotós – fényképeinek drámaisága, művésziessége a természet sokrétű hangulatából és a vadon iránt érzett, egy életen át tartó szenvedélyből születik. Ez a szenvedély teljesen átszövi Marc munkásságát, és egy igen széles nagyközönséget vonzott be magához.

marc_adamus_higher-calling.jpg

Marc stílusa félreismerhetetlen: portfóliójában is látszik tehetsége, ahogy a lenyűgöző fények ritka pillanatait megörökíti, ahogy a képek epikus, méltóságteljes és megragadó módon tündökölnek. Sikere azon egyedi pillanatok türelmes, koncentrált kitartó hajszájából ered, melyek a vadon varázsát és energiáját adják – néha, fittyet hányva az időjárás és a környezet zordságára, akár hónapokra is elmélyül, elmerül a tájba, amit éppen megörökít.

marc_adamus_green-visions---final.jpg

Marc műveit világszerte számtalan médium ölelte fel, legyen szó kalendáriumról, könyvekről, hirdetésekről, vagy épp a National Geographic publikációiról. Marcot generációjának egyik legtehetségesebb tájfotósaként tartják számon. Honlapja itt található rengeteg szép fotóval.

marc_adamus_great-beyond.jpgmarc_adamus_around-the-night.jpgmarc_adamus_temple-of-winter.jpgmarc_adamus_shades-of-morning.jpgmarc_adamus_war-with-the-sky.jpg

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.