Új firmware érkezett a Canon EOS 1Dx-hez

Az új alapszoftver az 1.1.1 számot kapta és máris letölthető a Canon magyar szerveréről MS Windows és Mac OS X operációs rendszerek alá. A frissítés lényege a fényképezőgép AF rendszerét érinti: egyrészt immár megvilágítottak az AF mezők, másrészt a (középső) kereszttípusú AF érzékelők a korábbi F5.6 helyett F8-ig használhatóak. Idézet a Canon honlapjáról:

21_EOS-1D X_ef5012l_thefront_EUR.jpg

Az 1.1.1 készülékszoftver-verzió a következő fejlesztéseket és javításokat tartalmazza:

  • Lehetővé teszi a középső AF-pontnál az autofókuszálást, ha a fényképezőgépet objektív/extender kombinációval használják, és az együttes maximális rekeszérték f/8 (a készülékszoftver-frissítés nélkül f/5,6). *Az objektív- és fényképezőgép-kombinációk részleteiről lásd az átdolgozott felhasználói kézikönyv Objektívek és használható AF-pontok c. részét.
  • Vörös színnel mutatja a keresőben megjelenő adatokat (pl. AF-keretek, rács stb.) autofókuszáláskor AI Servo AF módban. * Az AF-pontok könnyen azonosíthatók, ha gyenge fényviszonyok között fényképez AI Servo AF módban. *AI Servo AF módban a kereső időszakosan felvillan, de folyamatosan nem világít.
  • Kijavítja azt a jelenséget, amelynek során az AE érzékelő mérési értéke helytelenné válik, és a rögzített képek teljesen sötétek lesznek az objektív csatlakoztatásától és/vagy leválasztásától függően.
  • Kijavítja azt a jelenséget, amelynél 70-es hibakód fordulhat elő expozíciósorozatnál.
  • Kijavítja az arab nyelvű menü hibáit.
  • Megoldja azt a jelenséget, melynek során az objektívek készülékszoftvere nem frissíthető megfelelően.

Bővebb információ és a firmware letöltési címe itt található.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.