Blogtalk: idegölő a géptelenség..

Akik követik a blogot facebookon, azoknak nem újdonság, hogy már több mint egy hónapja szervizben van a fényképezőgépem egy apró alkatrész meghibásodása miatt (hátsó paraméterező tárcsa „klikkje” ment el). Nem, nem hibáztatom a hivatalos magyar szervizt, mert nem rajtuk múlik a dolog, hanem az alkatrész idejutásán (Japán messze van, ugye).

Ez egy nagyon ritka hiba, olyannyira, hogy a szervizes elmondása szerint még soha, egyetlen egy gépnél sem találkozott hasonló esettel – ezért sincs sehol (se itthon, sem az európai alkatrészközpontban) raktáron cserealkatrész, s ezért kell megrendelni a cuccost közvetlenül a gyárból, ami meg Japánban van. A japán raktáros csákó meg nyilván nem fog soron kívül elküldeni egy tárcsát, mert az neki „nagyon drága” lenne (mondjuk ezzel vitatkoznék, hiszen egy bubis borítékban, még légipostával sem lehet olyan rettentően magas a postaköltség – de még akár ki is fizettem volna..).

Az első visszajelzés szerint még október 22. környékén kellett volna megérkeznie az alkatrésznek, de pechemre ezt a dátumot november 5-re tolták ki. Így hát kimaradt a teljes őszi fotózás, a színes levélvilág, a Halloween és az első hó, ami itt Budán pár napja lehullott. Ennek megfelelően csalódott és kedvtelen vagyok, de reménykedem, hogy keddre talán elkészülhet a javítás.. Neked van hasonló tapasztalatod?

blogtalk.gif

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.