Az Omote 3D kínálja a világ első 3D-s fotófülkéjét

„A jövő ma kezdődik!” – gondolhatta az a japán cég, akinek újdonságával már most elkészítheti bárki saját családjának futurisztikus fotós albumát. November végétől ugyanis két hónapig megadatik minden érdeklődőnek az a lehetőség, hogy a tokiói „Eye of the Gyre” improvizált galériában kipróbálhassa a világ első 3D-s fotókabinját. Az Omote 3D fülkéje 3D-s kamerákkal örökíti meg a jelentkezőket, majd 3D-s nyomtatóval készíti el azok képmásait. Háromféle méret közül választhatunk, de a móka nem olcsó: a legkisebb (10 cm magas) figura 200 euróba, míg a legnagyobb (20 cm) 400 euróba kerül.

omote.jpg

Annak ellenére, hogy ez a 3D-s technológia nem új keletű dolog, eddig csak keveseknek adatott meg, hogy testközelből is megismerkedhessenek vele. Pont ezt a hiányt igyekszik az Omote 3D a fotós „térfülkéjével” betömni, hiszen ki ne venne szívesebben kézbe egy önmagáról készült figurát egy lapos fénykép helyett? A folyamat körülbelül 15 percet vesz igénybe, tehát a vállalkozó kedvűeknek legalább ennyi ideig kell nyugton maradniuk, hogy a gépezet a lehető legpontosabb munkát végezhesse. Mivel az utómunkálatok során akár a hajszín, akár a ruházat „fazonírozható”, ezért a bábuk többféleképpen hasznosíthatóak: például esküvői torta tetejére is felhelyezhetőek a hagyományos, unalmas műanyag-páros helyett.

omote1.jpg

A fotós térfülke csupán 2012. november 24-től 2013. január 14-ig lesz kihelyezve az említett helyen, ezért a gyártó azt ajánlja, hogy az érdeklődők már előre foglaljanak időpontot (a weboldaluk szerint már pár nap teljesen betelt). Bővebb információk az Omote 3D weblapján találhatók.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.