Firmware-frissítés érkezett a Nikon Coolpix S800c Androidos kompakthoz

Egy húsosabb alapszoftver-frissítés érkezett a Nikon Android operációs rendszert futtató kompakt fényképezőgépéhez, a Coolpix S800c-hez. A javítás többek közt új nyelveket támogat, javítja egyes esetekben a készülék működési stabilitását, orvosolja a vezeték nélküli csatlakozás időnkénti szakadását. Idézem a Nikon Magyarország ide vágó oldalát:

S800c_WH_front_lo.high.jpg

„Ez a szoftver a COOLPIX S800c firmware-ét 1.0 verzióról 1.1 verzióra frissíti. Az alábbi utasítások végrehajtásával ellenőrizze fényképezőgépe jelenlegi firmware-verziószámát. Ha az ön fényképezőgépén már ez a legfrissebb firmware-verzió van telepítve, akkor nem kell frissítenie a firmware-t.

Kérjük, ügyeljen arra, hogy a szoftver letöltésének megkezdése előtt elolvasta és megértette a licencszerződés feltételeit. A letöltést az oldal alján található hivatkozásra kattintva indíthatja el.

  • A hindi és arab nyelv támogatása.
  • Ha a fényképezőgépbe helyezett memóriakártya egy, a fényképezőgép belső SD-memóriakártyájára (belső memóriakártya tárhelyére) mentett Android-alkalmazás futása közben lett kivéve a gépből, az Android operációs rendszer működése esetenként instabillá vált. Ezt a hibát kiküszöböltük.
  • Ha a fényképezőgépet kikapcsolták, majd bekapcsolták, a fényképezőgép belső SD-memóriakártyájára (belső memóriakártya tárhelyére) mentett Android-alkalmazások ikonjai néha eltűntek. Ezt a hibát kiküszöböltük.
  • Kiküszöböltük azt a hibát, amelynek következtében a Wi-Fi kapcsolat időnként váratlanul megszakadt.
  • Kiküszöböltük azt a hibát, amely miatt a fényképezőgép működése néha leállt, ha egyszerre több Android-alkalmazás futott.
  • A DPOF-kompatibilis nyomtatók néha nem ismerték fel a nyomtatási listában meghatározott adatokat (visszajátszás menü>Kijelölés nyomtatásra). Ezt a hibát kiküszöböltük.”

A firmware telepítésének menete és maga a frissítés letöltése a Nikon Magyarország honlapjáról, innen is elérhető.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.