Vidd víz alá a Nikon D600 fényképeződ!

Aki szeret búvárkodni és boldogságához már csak egy búvártok hiányzott, az máris fellélegezhet, ugyanis a Nauticam bejelentette NA-D600 víz alatti tokját a Nikon D600 dSLR vázhoz. A mókának azonban húzós ára van: a december 20-tól kapható termékért 3300 dollárt kér a gyártó. Persze, ezért az összegért a lehető legjobb minőségű kiegészítőt kapja a vásárló, hiszen az alumíniumötvözetből formált tok 100 méteres mélységig megvédi a fényképezőgépet.

na-d600a.jpg

A Nauticam NA-D600 ergonómiáját kifejezetten a profi búvárok igényeihez alakították ki, így minden kezelőszerve búvárkesztyűben is könnyedén kezelhető. A gyártó termékeit jellemzi a megnövelt biztonság is: a speciális reteszek kialakítása lehetetlenné teszi a véletlen kioldást, ráadásul műanyagból készültek, így nyitásuk kevesebb erőt igényel és „ujjkímélőbb”, mint a szokványos fémzárak. A búvártok logikájára jellemző, hogy még az objektív cseréjéhez sem kell kivenni a gépet a tokból.

na-d600b.jpg

Az NA-D600 markolatát puha, csúszásmentesített gumifelülettel vonják be, így kellemes tapintású, és többféle toldatnak köszönhetően tetszőleges kézmérethez igazítható. A tok alumíniumötvözetből készülő vázszerkezetét kemény eloxálással teszik tartóssá, amiben a sós tengervíz sem tehet kárt; a termék akril részeit pedig speciális bevonat védi a karcolásoktól. A búvártokhoz többféle kiegészítőt kínál a gyártó, így például egy 45°-os szögkeresőt is (dioptria állítási lehetőséggel). A Nauticam NA-D600 weblapja errefelé található.

Fontosabb műszaki adatok:

  • 100 méteres mélységig használható
  • Méretei: 350 x 189,5 x 132 mm
  • Tömege: 2,7 kg
  • Audiovizuális riasztás beázás esetén
  • Listaára: 3300 dollár
  • Kapható 2012. december 20-tól
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.