Egy majdnem 65 000 dolláros szánkózás

Stewart Edgington úgy gondolta, megörökíti a téli örömöket, a haverokat, a szánkózást. A koncepció: szuper lassított felvételek arról, ahogy az őrült fiatalok lecsúsznak a domboldalon kanapén, szánkón, follpakkba tekerve. A felvételeket Fastcammel, Canon EOS 60D-vel, EOS 5D Mark III-mal és egy Red Epic-kel készítették. A Red Epic nem olcsó mulatság, a lentebb látható filmben szereplő darab olyan 65 000 dollárba fájt a tulajnak. Nos, ez utóbbit majdnem sikerült lenullázniuk a fiataloknak, ugyanis az operatőrt telibe találta a sílécekre rögzített kanapé, amivel páran épp lefele csúsztak a lejtőn. A kamerát tartó srác profin esett (kunc-kunc), tudta, hogy az életét tartja a kezében és inkább ő, mint a masina törjön össze. Azért hozzá kell tennem, nem hiszem, hogy egy ekkora eséstől komolyabb baja keletkezett volna a Rednek. Nézd meg te is, mókás a videó! (Forrás: fstoppers.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

 • petrobol

  felelőtlen barmok…

 • @petrobol: ilyen a zusa 🙂

 • petrobol

  @MLaca: nem a gép miatt írtam, hanem egymás testi épsége miatt…

 • @petrobol: én sem a gép miatt, hanem a szellemi színvonaluk miatt.

 • fejetlen bárd

  Nem hiszem, hogy a srác saját RED Epicet vásárolt volna. Ez ilyen magyaros mentalitás, hogy amivel dolgozok azt meg kell vásárolnom, de az USA-ban még a nagy stúdiók sem veszik meg a RED, Arri vagy CineAlta flottát, hanem lízingelnek, bérelnek.

  Én is forgattam már kétszer RED-del meg több tucatszor 5Dmk2-vel vagy mk3-mal, de egyiket sem vettem meg. A mai napig nem nyögtem volna ki a törlesztőt és nem szedtem volna össze rá a pénzt.