Új optikák érkezőben az Apple iPhone 5-höz

A VTEC (nem, nem a V-Tech) új eszközeinek köszönhetően élvezetesebb és sokrétűbb lehet a dolga azoknak, akik az Apple legújabb okostelefonjával, az iPhone 5-tel szeretnek fotózni. „Kompakt, könnyen használható és könnyen cserélhető a VTEC öt új objektíve, melyeket a mellékelt hátlapra kell csak felcsavarni. A csavarós megoldás sokkal biztosabb és pontosabb rögzítési megoldás, mint a rácsúsztatható, vagy mágneses variációk. A VTEC lencséknek köszönhetően többé nincs szükség külön digitális fényképezőgépre, ráadásul a telefonra erősíthető hátlap masszív, s strapabíró, így akár védő szerepet is betölthet.” – áll a sajtóközleményben. Alábbi optikákat lehet majd megvásárolni:

vtec.jpg

  • CAM-1209 alumínium telefotó optika: csöppnyi háromlábbal érkezik szettben, alumínium a tubus és üvegből készültek a lencsék. Az eszköz 12-szeres nagyításra képes. Ára 30 font.
  • Nagylátószögű és makró optika: szettben érkezik a két lencse, a nagylátószögű optikát a makróra felcsavarva lehet használni. Ára 25 font (a leírásban nem szerepelnek műszaki adatok).
  • Halszem optika: 180°-os cirkuláris halszemoptika 25 fontért.
  • CPL filter (cirkuláris polárszűrő): tükröződések, becsillanások csökkentésére ideális kiegészítő 35 fontért.
  • Mikroszkóp: 20x nagyítás 25 fontért.

A telefonra szerelhető hátlap minden optikához jár, tehát aki az összest megrendeli, egy rahedli fémlappal is gazdagabb lesz (a MÉH-ben így a cuccokra költött pénz egy része legalább visszajön). A VTEC honlapján minden megrendelhető.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.