Indul a bakterház – Bécsbe a Panasonic-kal

Holnap kora reggel indulunk kisbusszal Bécs felé, ahol a Panasonic fogja bemutatni – többek között – legújabb m4/3-os fényképezőgépeit, melyekről a legfrissebb pletykákban már olvashattatok 🙂 Nem, én nem írhatok róluk, mert titoktartást esküdtem – ha nem tartom a szavam, elvágják a billentyűzetem vezetékét és két napra kikacsolják a számítógépem, szóval igen, van a halálnál is rosszabb, ezért tartom a szám. Amint tudok, jelentkezem majd!

blogtalk.gif

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

 • fejetlen bárd

  Amúgy tök jó az időzítés. Ha egy nappal korábban visznek titeket és kaptok egy embargós bemutatót, annak sokkal több értelme van.

  Már mindenhol lejött a hír, beszámoló, első “hands on” a Panasonic GF6-ról ami már a magyar sajtóban is körbement már rég. Téged csak azért nem sajnállak, mert utazol és kapsz ingyen pogácsát, de a hírversenyből jól kizártak… 😀

 • In Motion

  Irta szegenykem, hogy new GirlFriend, csak hat nem adhat ki elore infot. Amugy meg a generic idiota Youtube-os “szakertok” a hands-onja sok esetben szart sem er.
  Laca meg azert korrektul vegignyomogatja ha hozzakerul. A kerdes az, hogy valaki gyors vagy alapos infohoz akar jutni az adott geprol. Bar az egyik ugye nem zarja ki a masikat.

 • fejetlen bárd

  @In Motion: Nem erről beszélek. Külföldön már napokkal korábban lementek a bemutatók, sokan megkapták tesztelni, csak az anyag magyar idő szerint tegnap hajnalig embargós volt. És ez abszolút jellemző az összes gyártóra, úgy kezelnek mindent ami az USA-tól keletre van, mintha ott nem létezne internet és odáig nem terjednének a hírek.

  Láttam, hogy Laca utalt a GF6-ra, de például miért nem mondhatta meg előre, hogy a GF6 miatt megy Bécsbe ha közben az egész világon mindenhol máshol már bejelentették a gépet? Mintha Kelet-Európa nem beszélné a világ többi nyelvét, hogy beszerezze az információt.

  És itt most főleg azokkal tolnak ki, akiket meghívnak… mert amíg ők nem beszélhetnek róla, addig a meg nem hívott magyar konkurencia meg simán lehozza a hírt és már senkinek sem újdonság.

  Amúgy a “Youtube-os szakértők” között van a DPreview, The Verge és a többiek, akik szakmai felkészültségben az élvonalban vannak. Nem a hülyegyerekek unboxing videójára céloztam “hands on review” alatt. 🙂