Megújult a Flickr – 1 TB ingyen mindenkinek!

Elég rendesen megújult a Flickr, ahol többek közt fotográfusok is közszemlére tehetik fényképeiket. Nem csak külsőre, hanem a motorháztető alatt is akadnak újdonságok, mint például a mindenkinek járó 1 TB ingyenes tárhely. Persze, azért nem minden olyan rózsás és felhőtlen, ugyanis a hatalmas tárterületért cserébe reklámokkal kell majd számolnia a felhasználóknak. Az Android operációs rendszert használók örülhetnek, ugyanis frissült a Flickr alkalmazás is (innen letölthető) – elvileg sokkal kevesebb rendellenességgel fogunk találkozni az újabb verzióban.

flickr.jpg

Bevallom, nekem az új, fotó centrikus külső jobban tetszik, mint a régi; az már kissé ósdi hatású volt. A fejlécben látható kép cserélhető és szerkeszthető, van egy új diavetítés funkció és rendelkezésünkre áll az úgynevezett Activity Feed, ahol barátaink legújabb feltöltéseit és a saját fényképeinkkel történt változásokat (hozzászólás, kedvencnek jelölés stb.) követhetjük. Az új Flickr támogatja immár a mozgóképeket is, ezek maximális hossza 3 perc lehet 1920 x 1080 pixeles felbontás mellett.

Ja, még valami: úgy tűnik, a Pro előfizetéses modell megszűnik, helyette Free, Ad Free és Doublr tagságok lesznek elérhetőek. Az Ad Free, azaz reklámmentes tárhelyért évi 50, a Doublr hozzáférésért pedig évi 500 dollárt kell majd fizetni (2 TB tárhely). A Pro tagok emailben kapnak majd értesítést a változásokról. Ha érdekelnek a részletek, a Flickr blogján elolvashatod. (Forrás: connect.dpreview.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.