Új exkluzív Sony bolt nyílt a Pólus Centerben

Sajtóközlemény

A budapesti Pólus Centerben található Media Markt részeként, különálló üzlethelyiségben nyitotta meg kapuit az új Sony márkabolt, ahol az érdeklődők teljes körűen tesztelhetik a termékek funkcióit, és kipróbálhatják a készülékek közötti egyérintéses kommunikációt (NFC).

A japán szórakoztatóelektronikai vállalat a tőle megszokott kiváló minőséget nyújtja letisztult, interaktív környezetben. A legújabb Sony termékeket bemutató üzletben szakmailag felkészített értékesítők segítségével megismerhetők az egyes eszközök funkciói és a legújabb NFC (Near Field Communication) technológia működése is. Az egyérintéses kommunikáció lehetővé teszi a vezeték nélküli fejhallgatók, az okostelefonok, a csúcskategóriás táblagépek és a lenyűgöző képminőségű televíziók közötti gyors és egyszerű információcserét.

Polus Center Sony.jpgRab Sándor, a Sony kereskedelmi igazgatója és Szemethy Zoltán, a Media Markt Pólus Áruház ügyvezetője

„Továbbra is egyre több helyen szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy az érdeklődők személyesen győződjenek meg a Sony készülékek magas minőségéről, egyszerű használatáról és a legújabb beépített technológiák előnyeiről” – emelte ki Rab Sándor, a Sony kereskedelmi igazgatója az új üzlet hivatalos megnyitóján. Az új, egységes Sony-t reprezentáló üzlet 2013. május 17-től várja az érdeklődőket, a nyitási akciók május 26-ig tartanak.

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

 • Laca: nyugtass meg, hogy ezt a kézfogós képet nem te csináltad!

 • @vAfotóriporter: semmi közöm hozzá. ilyen kivágás és ilyen frankó fehéregyensúly azé nekem is nehezemre esne 😀

 • @MLaca: oké, megnyugodtam!
  ,-))

 • freemind93

  ok, eddig bírtam a sok reklámot/sajtóközleményt (a fenti aztán tényleg a legalja), a “10 tanacs profi/amator/eskuvoi/portre/stb cikkeket, és a szánalmas “neked mi a véleményed?” kérdéseket (0 kommenttel).

  kösz a halakat, meg elvétve az olyan hírket, amikkel itt találkoztam először (és nézhettem utána valami igényesebb helyen), de a fentiek miatt leiratkoztam.

  egyébként biztos van, akinek hasznos a blog, egészségükre.

 • Mega Héja