FotóFalu 2013

Július 19.-28. közt megrendezésre kerül az idei FotóFalu alkotótábor és művésztelep Cserhátsurányban. Olvassátok az informatív sajtóközleményt, íme:

fotofalu.jpg

Sajtóközlemény

FotóFalu 2013 – alkotótábor és művésztelep
Cserhátsurány július 19-28, Archaikus, klasszikus analóg, digitális képalkotás kezdőknek, haladóknak, profiknak.

További információ

A természet közelsége, a táj, a friss levegő önmagában is igazi felüdülést jelent, az inspiratív környezet pedig kiváló lehetőséget nyújt az elmélyült alkotó munkára. A kiváló szakemberek által vezetett, szerteágazó tematikájú, klasszikus mester-tanítvány viszonyon alapuló kurzusok folyamatos egyéni és közös alkotómunkát tesznek lehetővé. A napi személyes konzultációk mellett csoportos beszélgetések, értékelések és előadások is zajlanak. Egy táboron belül lehetőség adódik több műfaj, szakirány, irányvonal megismerésére. Alkalom nyílik közös zenélésekre, túrázásokra, íjászatra, lovaglásra, illetve egyéb sport és szabadidős tevékenységek gyakorlására is.

Az idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a FotóFalu.

Továbbra is egy szemet gyönyörködtető, cserháti dombok övezte falu a helyszín, ahol a vidéki környezetbe professzionálisan felszerelt műtermet, analóg és digitális fotólaborokat is telepítünk.

Az új helyszín Cserhátsurány (mindössze 16 kilométerre van az előző táborhelytől Bokortól, így a visszatérőknek a táj ismerős lesz). A táborhelyül szolgáló Szent István Keresztény Általános Iskola épületei és hozzá tartozó óriási terület, minden eddiginél több lehetőséget és tágasabb helyszínt biztosít a FotóFalu számára.

De a FotóFalu nem csak a környezettől és a felszereltségtől lesz ismét különleges lehetőség a fotográfia elkötelezett híveinek, hanem attól is, hogy olyan mesterek lesznek jelen a táborban, mint:Drégely Imre, Gábor Enikő, Haris László, Fekete István, Kerekes Gábor, Laczkó PéterVarga Tamás, Zalka Imre, Kapolka Gábor, Karl Péter, Kasza Gábor, Misetics Mátyás, Telek BalázsSzilas Szilárd

Egy tábor, többféle alkotói és tapasztalatszerzési lehetőséggel

Alap információk

  • Szervező: ArtBázis Összművészeti Műhely (www.artbazis.hu)
  • Helyszín, időpont: Cserhátsurány július 19-28
  • Résztvevő mesterek: Drégely Imre, Gábor Enikő, Gerhes Gábor, Haris László, Fekete István, Karl Péter, Kasza Gábor, Kerekes Gábor, Laczkó Péter, Misetics Mátyás, Telek Balázs, Zalka Imre
  • További információ: http://www.fotofalu.hu
  • Facebook: https://www.facebook.com/foto.falu
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.