Ruhadarabokat fotózol netre, vagy magazinba? Ez kell neked!

A holland StyleShoots olyan teljes megoldást kínál öltözékek fotózásával foglalkozó vállalkozásoknak, amivel rengeteg időt és az utómunkálatokkal járó vesződséget spórolhatnak meg. A bő négy méter hosszú, fém keretes berendezés egy 175 x 115 centiméteres munkafelülettel rendelkező megvilágított üveglapból áll, amihez négy hidegfényű lámpa, egy Canon EOS 5D Mark II és egy beépített Mac Mini tartozik. A rendszer vezérlését az egyedi alkalmazással feltöltött Apple iPad végzi.

styleshoots-600.jpg

Csak helyezzük fel az üveglapra a fotózni kívánt ruhadarabot, simogassuk meg a táblagépen futó szoftver virtuális gombjait és máris elkezd háromtól visszaszámolni a program, hogy még legyen elég időnk kilépni a képből, majd megtörténik kétszer az expozíció – egyszer be- és egyszer kikapcsolt LED-es háttérvilágítással. Az iOS app mindent maga végez, így a két expozícióból olyan fotót hoz létre, amin tiszta fehér a háttér. Ráadásul a webes feltöltést is azonnal elvégezhetjük a fotózott termék elnevezése után. A rendszer működését következő kisfilm szemlélteti:

A forrás ugyan árat nem közöl, de sejthető, hogy valószínűleg nem Margit néni levedlett otthonkáinak vaterás feltöltéseit vette célba a fejlesztő. (Forrás: photoexels.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.