A Canon EOS 100D és EOS 6D is bezsebelték az EISA elismeréseit

A világ jelenleg kapható legkisebb tükörreflexes fényképezőgépe, az EOS 100D és a teljes képmezős szenzorral szerelt, igényes amatőröknek szánt EOS 6D sem maradtak díjak nélkül. Az EOS 100D a „European SLR Camera 2013-2014”, az EOS 6D pedig a „European Advanced SLR Camera 2013-2014” címeket nyerték el. Az EISA következőket nyilatkozta a két tükrös masináról:

EOS 100D:

„A Canon EOS 100D a világ legkisebb és legkönnyebb APS-C digitális SLR kamerája. Mint tükörreflexes fényképezőgép, nagyon magas szintű teljesítményt nyújt, és csereszabatos az EOS család tartozékaival és objektívjeivel, bár látványában néhány lencse nagynak fog tűnni, ha ezen a pici modellen használják. A miniatürizált váz vonzó lesz azok számára, akik egy kicsi, könnyű és hordozható fényképezőgépet akarnak. A felhasználó számára a képalkotás közvetlen ellenőrzését biztosítja, amely szükséges a kreatív fotózáshoz. Az automatikus módok bő választéka, és az érintőképernyős működés, könnyen kezelhetővé teszik a kezdő fotósok számára is. A 18 millió pixeles érzékelőjével kíváló képminőséget tud produkálni.”

EOS 100D FRT.jpg

EOS 6D:

„Az EOS 6D, a Canon professzionális, a teljes képkockás kameravázaknál megszokott számos funkcióit és előnyeit nyújtja, de sokkal kedvezőbb áron. Egyes funkciók még túl is szárnyalják az EOS 5D Mk III képességeit, olyan például, mint a fényképezőgép kiváló AF teljesítménye gyenge fényviszonyok között, ami most gyorsabb és hatékonyabb a sötétebb fényhelyzetekben. A full-frame előnye az alacsony zajszint, a kibővített expozíciós tartomány, és a nagy dinamikatartomány. Az EOS 6D mindössze 47 ms exponálási késleltetést, és folyamatos sorozatfelvételt kínál 4.5fps képfrekvenciával, akár 1250 kép erejéig. Az EOS 6D a Canon legkisebb full-frame fényképezőgépe Wi-Fi és GPS szolgáltatással, remek választás a fotórajongóknak.”

eos6d.jpg

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.