Dróntámadás érte a szerelmeseket

Két nappal az esküvő előtt egy négyrotoros drónnal szabdalta össze a vőlegény fejét a fotós, mert nem tudta időben felhúzni a gépet. Ki hitte volna, hogy ennyire veszélyes üzem tud lenni az esküvőfotózás? Bár már olvashattunk olyan sajnálatos eseményről, ahol a menyasszony vízbefulladt a fényképezés során, de eddig még nem hallottam olyan esetről, hogy bárki is kárt okozott volna ezekkel a divatos kis távirányítható robotokkal – pedig az Egyesült Államokban nagyon elterjedt az alkalmazásuk a videózás és a fotózás területein egyaránt.

dron.jpg

No, visszatérve erre a konkrét esetre: mint kiderült, a fotós már egyszer (jól és sérülések okozása nélkül) megcsinálta a nem kicsit rizikós manővert, majd felbuzdulva a sikerén, arra gondolt, ismételten kivitelezi. Ekkor azonban túl közel került a géppel a szerelmespárhoz és már nem volt ideje felhúzni a kvadrokoptert, így az teljes erőből beleszállt a vőlegény fejébe. Szerencsétlen emberünk orcáját és fejének oldalát kicsit megnyitotta a rotor, de a sérülései nem voltak súlyosak. A fotósnak is hatalmas mákja volt, hogy a pár humorral fogadta az esetet, sőt, ők maguk is kérték, hogy töltsék fel a történtekről készített felvételt a YouTube-ra.

„Rettenetesen éreztem magam” – mondta a WeddingMan123 felhasználói névre keresztelt fotós – jogosan. Gondolom, most majd még vesz egy pár repülőórát, mielőtt újra drónnal esne be egy fotózásra. (Forrás: petapixel.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...