Nagyban játszik a Sigma

A legfrissebb pletykák szerint a Sigma tervbe vett pár új, „Art” kategóriás objektívet, melyek közt szerepel a 300 mm F2.8 OS, a 400 mm F2.8 OS, az 500 mm F4 OS és a 600 mm F4 OS. A japán gyártó ezeknél a lencserendszereknél legújabb minőségi szemléletét alkalmazná, de jóval kedvezőbb áron, mint a CaNikon. Nos, ha valóra válnak ezek az előrejelzések és a Sigma olyan minőségű (kivitel + optika) objektíveket tesz le az asztalra, mint például a legújabb 18-35 mm F1.8, akkor igen komoly verseny bontakozhat ki. (Forrás: canonrumors.com)

sigmalens.jpg

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

  • GaPeti

    Rendesen a lovak közé csapott a Sigma, egymás után jelennek meg minőségi objektívei, amiből többet is szívesen látnák a gépemen. Sőt az újításai is nagyon bejönnek, mint a számítógépről testre szabható és frissíthető szoftveres objektívek, vagy az objektívek cserélhető bajonettje egy esetleges márkaváltásnál.
    Kötelező fanyalgás: Tudom ár érték arányban is jó a Sigma (a Canonhoz képest biztosan), de sajnos ezek a minőségi objektívei nem lesznek tömegtermékek, nem csak nálunk máshol se. 🙁