Blogtalk: megérkezett, aminek meg kellett érkeznie

Itt van végre a nyár vége – már nagyon elegem volt a hőségből és az uborkaszezonból. Igaz, már szeptember elejét tapossuk, a sok kis tinó is már az iskola padját nyögi, de valahogy még mindig nem indult be az élet, a hétköznapi pörgés. Sokan még csak most, a napokban zuhannak vissza a szürke hétköznapokba a jól megérdemelt szabadságolásokból. Ennek tükrében a mai is egy furcsán álmos, unalmas napnak indult. Hírek után kutattam az internet legsötétebb, legeldugottabb bugyraiban, de értelmes, izgalmas anyagra nem bukkantam. Végül elkezdtem egy tudástáras cikken dolgozni, s már egészen belemélyültem, amikor valahol a távolból meghallottam egy ismerős dallamot. „Jesszus, ez a kapucsengő!” – mint akit legmélyebb álmából vertek fel, úgy ugrottam ki a székemből, hogy majd a szobámból kibukdácsolva, a papucsomnak kétszer mellé lépve rohanjak a kaputelefonhoz, hogy végre elhallgasson az az idegesítő „fürelíz” (Beethoven a sírjában forog..).

„Halló?” – szóltam bele kissé morcosan. „Jó napot kívánok, futár vagyok.”. Szemöldököm felszökkent, ezernyi gondolat agyamon átröppent: „nyitom, jöjjön”, feleltem végül. Kíváncsian kukucskáltam ki a leskelődőn, hogy vajon mit kapok, mit hoz a futár? Szegény jól táplált emberem mire felért a negyedikre a két „Panasonic” feliratú nájlonzacsival, igencsak kapkodta a levegőt „itt…..írja…..alá…..nincs……tollam.”. Majd rövid tollvonások után útjára engedtem (lefelé szinte vitte a sorsa). Behoztam hát a kis házi irodámba a két reklámszatyrot, melyek rogyásig tömve voltak. A Panasonic hazai képviseletének jómunkásemberei jelesre vizsgáztak, nekem az árufuvarozói vizsgámon sem sikerült ilyen jól és ilyen hatékonyan kihasználni a rendelkezésemre álló teret 🙂 És hát mi minden volt a két zacseszban? Nézd meg te is, készítettem pár fotót a cuccokról:

P1040429.jpgP1040430.jpg

„Unboxing” videót nem csináltam, gyermeki izgalmamban szinte kirobbantottam a dobozából a Panasonic DMC-GX7 masinát, majd gyorsan lekaptam őt is. A rendes termékfotók majd a hamarosan megjelenő cikkemben lesznek megfigyelhetők a Prohardveren. Addig is kis türelmet kérek (a vakut le lehet fogni, így felfelé is villant, a gép tömege érzésre nem sokkal nagyobb a GX1-énél, az EVF fantasztikus, a váz felépítése dettó).

P1040439.jpgP1040436.jpg

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.