Aranyba foglalt fotós álmok

A GoldBug online boltjának segítségével a szó szoros értelmében véve bearanyozhatod egy fotós barátod napját! Az Oliver Blackwell és felesége, Catherine által üzemeltetett bolt olyan klasszikus filmes SLR fényképezőgép szetteket kínál, amelyek részben 18 karátos arannyal vannak futtatva. Ha viszont a régi Pentax, Nikon, Olympus és Canon gépek között nem találnád meg a megfelelőt, a házaspár kívánságra az általad beküldött masinát is kicsinosítja.

gold1.jpg

„Catherine nagyon ügyesen dolgozik az arannyal, hiszen már rengeteg tapasztalatot gyűjtött a különös és gyönyörű tárgyak nemesítésével, díszítésével (dolgozott már dongókkal, egércsontokkal, tengeri csikókkal stb.). Mivel a feleségemet a műhelyében körbeveszik a fényképezőgépeim, így csupán idő kérdése volt, hogy összehozzunk ezen a téren is valamit.” – mondta Blackwell.

gold2.jpg

Az első átalakított fotómasina egy Pentax K1000 volt – azonnal tudták, hogy valami különleges irányba kezdtek el haladni munkájukkal. „Mintha eleve aranyozottnak készült volna” – emlékezik vissza Oliver a gépre, s innen már egyenes út vezetett a vállalkozásukig. Minden darab egyedi; áruk a szépségeknek 850 és 2000 dollár között mozog. A drágábbak között olyanok szerepelnek, mint például a méltán híres Nikon F2. Nézz körül náluk, hátha neked is megtetszik valami! (Forrás: petapixel.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.