A Kata a Manfrotto részévé vált

„Egy fúzió, amin csak nyerhetsz” – ez a szlogen olvasható a Tripont problogjának egyik frissebb posztjában, ami arról számol be, hogy a Kata beolvadt a Manfrotto-ba. Ezek után a jövőben a Kata Bags immár Manfrotto néven fut (lásd például a Pro Light termékcsaládot), de a márkától korábban megszokott minden egyéb paraméter, mint például a minőség, a kiváló ügyfélszolgálat, az 5 év garancia és még sorolhatnám. Íme, a poszt szövege:

manfi

„Kedves elkötelezett KATA rajongó barátaink!

A KATA márka vezetősége úgy határozott, hogy egyesül a fotótechnikai kiegészítők szintén nagyon népszerű és ismert játékosával, a Manfrotto-val. Aggodalomra azonban semmi ok, mert a legkedveltebb prémium Kata modellek továbbra is elérhetőek lesznek, de már a Manfrotto színeiben kell keresned őket.

Az így keletkező új Manfrotto fotós és videós táskacsalád – Manfrotto Pro Light – méltón fogja őrizni a KATA-tól kapott örökséget a minden részletre kiterjedő tervezési folyamattól kezdve a különleges minőségű szöveteket felhasználásáig. Így garantálható, hogy a táskák továbbra is megbízhatóak, tartósak, és mindenekelőtt a legkönnyebbek lesznek a piacon.

Az egyesüléssel a Manfrotto egyben megragadta a lehetőséget arra, hogy javítsa a táskái belső védelmi rendszerét a core, szekcionált elválasztókkal annak érdekében, hogy maximális biztonságban tudhasd az értékes berendezéseidet.

Ami szintén nem változik: a kiváló ügyfélszolgálat, a garanciális feltételek (5 év), a zökkenőmentes kiegészítő-ellátás, valamint a maximális gondos segítség abban, hogy a Te igényeidhez legjobban illeszkedő táskát tudd kiválasztani.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...