Linkajánló csigáknak: „A Pillanat Nyomában, avagy: lassulj velünk!”

Egy remek oldalt hozott össze egykori kollégám, Fekete „Pheke” Gábor és lelkes stábja, ahol extrém módon lelassítva nézhetitek meg, hogy például egy szexi szőke hogyan pukkasztja a rágóját polgárpukkasztó módon, vagy hogyan öklözi szét egymást két karatés, vagy hogyan viszonyul egymáshoz Archimédesz törvénye és a jojó, vagy.. De szóljon inkább az oldal alkotója, idézem:

apillanatnyomaban

„Voltál már úgy, hogy legszívesebben lelassítottad volna az idő kerekét, hogy kellően kiélvezhesd a pillanatot?

Amikor túl gyorsan szaladt az idő, és szuperhős képességek hiányában hiába is próbáltál volna utánaszaladni? A Pillanat Nyomában csapatával mi megkíséreljük a lehetetlent!
Sajnos nekünk sincsenek emberfeletti képességeink, azonban rendelkezésünkre áll egy másodpercenként 6000 képkocka rögzítésére alkalmas kamera, amellyel olyan hihetetlen lassított felvételeket készíthetünk, hogy a pillanat egészen megfogható közelségbe kerül.

Olyan technológiát használunk, amelyet eddig csak a mozifilmekben, illetve a nagy költségvetésű reklámokban alkalmaztak. A nagysebességű kamera segítségével olyan világot tárunk eléd, amitől garantáltan elszáll majd az agyad!

Két műsorvezetőnk, Pheke (Fekete Gábor) és Roni (Frankó Roni) lesz az idegenvezetőd ebben az új világban. Pheke és Roni testközelből tudósítanak majd a kísérletek frontvonalából, több tíz fős stábunk pedig gondoskodik arról, hogy semmiről se maradj le.

FIGYELEM! Az oldalon található felvételek garantáltan felforgatják majd a világodat! Ha egyszer a pillanat nyomába érsz, soha többé nem akarod majd elereszteni. Elfog a szörnyű felismerés, hogy egyetlen szempillantás alatt mennyi mindenről maradsz le, hogy valójában semmi sem az, aminek látszik, és hogy egy egyszerű mozzanat milyen csodálatos izgalmakat rejthet magában.

De ne aggódj, nem hagyunk cserben! Minden héten új izgalmakkal, őrültebbnél – őrültebb, sokszor vicces videókkal jelentkezünk majd. Lesznek rövid szösszenetek, kísérletek, és sorozatok is, ahol a műsorvezetőink vendégeket, sportolókat, zenészeket és különböző izgalmas foglalkozású embereket fogadnak majd, hogy együtt fedezzük fel a negyedik dimenziót.

Ha úgy érzed felkészültél, csak kattints az egyik videóra, és tarts velünk a pillanat nyomába!”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...