Kedvező árú kompakt fényképezőgépek érkeztek a Nikontól

A Nikon ma három új Coolpix modellt mutatott be, melyek nem csak szolgáltatásaikkal, hanem kedvező árukkal is vonzóak lehetnek. Íme, a sajtóközlemény kivonata:

A Nikon ma örömmel mutatta be népszerű COOLPIX kompakt fényképezőgép-családja három legújabb tagját: a közösségkedvelő, az egyszerű tartalommegosztást támogató, beépített WiFi-vel és NFC-vel rendelkező COOLPIX S3700-at; az elegáns, 20 megapixeles, könnyen szállítható, karcsú vázú COOLPIX S2900-at, valamint az egyszerűen kezelhető, […] 16 megapixeles COOLPIX L31-et.

coolpix_l31sm

A 20 megapixeles COOLPIX S3700-zal gyerekjáték kapcsolatban maradni másokkal – a kiváló minőségű fényképek megosztásához a kamerát mindössze egy intelligens eszközhöz kell érinteni: mindez a WiFi és NFC technológia érdeme. A fontos események fotókon és HD videókon is megörökíthetők a 8x optikai zoom segítségével, amely 16x-ra bővíthető a Dynamic Fine Zoom funkcióval. A hosszú akkumulátoridőnek köszönhetően a készülék mindig bevethető, a Glamour retusálással pedig a szelfik [önarcképek – a szerk.] és csoportképek garantáltan mutatósra sikerülnek majd!

coolpix_s2900

A 20 megapixeles COOLPIX S2900-zal a kézben stílusosan örökítheti meg a mindennapok történéseit – a készülék könnyedén elfér a zsebében vagy a kézitáskájában, gazdag színválasztékban kapható, és egyszerűen kezelhető. Az ötszörös optikai zoom a Dynamic Fine Zoom funkcióval tízszeresre bővíthető, a képek pedig egyetlen gombnyomással elkészíthetők: az Automatikus programválasztó funkció minden beállítást magától kiválaszt és optimalizál. A vidám családi pillanatok és a lenyűgöző látképek HD videókon rögzítése is gyerekjáték a Panoráma segédlettel.

coolpix_s3700

Jó fényképeket egyszerűen is lehet készíteni – a 16 megapixeles COOLPIX L31 könnyen kezelhető, megbízható, és elérhető áron kapható. Az 5x optikai zoommal csodaszép portréképek rögzíthetők, az egyetlen érintéssel aktiválható HD videorögzítés révén pedig szempillantás alatt lehet fényképezésről videózásra váltani. A készülékbe épített speciális hatások felébresztik a fényképész kreatív énjét; a könnyen beszerezhető, AA méretű akkumulátorokkal (vagy elemekkel) pedig a külföldi utakon is egyszerű a fényképezés.

COOLPIX S3700:

  • Beépített Wi-Fi és NFC-támogatás: Fényképek és videók megosztása NFC-kompatibilis2 okoseszközökkel a fényképezőgép hozzáérintésével, illetve fényképátvitel az erre szolgáló Wi-Fi1 gombbal.
  • Elegáns karcsúság: Mindenhová könnyen elvihető, karcsú kialakítás, minőségi bevonat és gazdag színválaszték – a készülék gyorsan felhívja magára a figyelmet.
  • 8x NIKKOR optikai zoomobjektív: A nagy látószögű, 8x optikai zoom a Dynamic Fine Zoom funkcióval 16x-ra bővíthető3, így még több esemény rögzítésére alkalmas.
  • 20 MP-es CCD-képérzékelő: A nagy megapixelszámnak köszönhetően éles és részletgazdag képek készülnek, amelyekből remek fénykép- vagy plakátméretű nagyítások készíthetők.
  • Panoráma segédlet: Panoráma segédlet módban a gépet oldalra döntve vagy vízszintesen pásztázva gyönyörű, dinamikus panorámaképek rögzíthetők.
  • HD videofelvétel: Egyetlen gombnyomással HD (720/30p) minőségű videók rögzíthetők. A különleges pillanatok kinagyíthatók, a rázkódáscsökkentés funkció pedig stabilizálja a képet.

COOLPIX S2900:

  • 20 MP-es CCD-képérzékelő: A nagy megapixelszámú képérzékelő mindig éles és részletgazdag képeket rögzít – ezekből kiváló nagyítások készíthetők.
  • 5x NIKKOR optikai zoomobjektív: Nagyszerű csoportképek és látványos közelik az 5x optikai zoommal, amely a Dynamic Fine Zoom3 funkcióval 10x-re bővíthető.
  • HD videofelvétel: A varázslatos pillanatok egyetlen gombnyomással örökíthetők meg HD (720p) minőségben.
  • Panoráma segédlet: A Panoráma segédlettel készített látványos ünnepi képek egyetlen megkapó panorámaképpé fűzhetők össze a fényképezőgépen.
  • 16 motívumprogram mód: Az éppen fotózott fényképezési helyzet kiválasztása után a fényképezőgép automatikusan optimalizálja a beállításokat a tökéletes hatás érdekében.
  • Célkereső AF: A gyors és pontos automatikus élességállítás, valamint a téma automatikus azonosítása és beélesítése jóvoltából mindig tiszta, éles felvételek készíthetők.

COOLPIX L31:

  • Egyszerű használat: A gombok elrendezése gyorsan megjegyezhető, az Egyszerű automata mód pedig úgy optimalizálja a beállításokat, hogy mindig tökéletes képet biztosítson.
  • 16 MP-es CCD-képérzékelő: Mindig éles, részletgazdag kép a végeredmény – a kedvenceiből pedig kiváló fényképnagyításokat készíthet.
  • 5x NIKKOR optikai zoomobjektív: Az 5x optikai zoommal közel kerülhet az eseményekhez, és minden helyzetben megfelelő beállítást alkalmazhat.
  • HD videofelvétel: Az emlékek életre kelnek – egyetlen gombnyomással rögzíthetők HD (720p) minőségben.
  • Kellemes fogású markolat: Ha kényelmes fogni a fényképezőgépet, stabilabb lesz a tartása, és élesebb kép lesz a végeredmény. A gombok elrendezése is magától értetődő, így a készülék könnyen használható.
  • AA méretű akkumulátorok: AA méretű akkumulátorok a világ minden pontján beszerezhetők, így a lemerülés veszélye nélkül merülhet el a fotózás örömében.
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...