Egyes Nikon D750 dSLR gépek zárszerkezete galibát okozhat

Kiderült, hogy egyes, 2014 októbere és novembere közt gyártott Nikon D750 tükörreflexes fényképezőgépek zárrendszerével gond lehet, a nem megfelelő működés az elkészített kép részein elsötétedést okozhat. Idézet a Nikon magyar honlapjáról:

nikond750zar

Az érintett termékek azonosítása

Ha ellenőrizni kívánja, hogy az Ön fényképezőgépét is érinti-e a probléma, akkor kattintson az alábbiakban Az érintett termékek sorozatszámai lehetőségre, majd adja meg D750 fényképezőgépének sorozatszámát az útmutatás szerint. Ekkor a rendszer megvizsgálja, hogy fényképezőgépe sorozatszáma az érintett termékek közé tartozik-e. Ha az Ön fényképezőgépe is érintett, akkor megjelenik a javítás igénylésével kapcsolatos útmutatás. Ha az Ön fényképezőgépét nem érinti a probléma, akkor a javítása nem szükséges, ezért használja bátran, nem kell ezzel a problémával foglalkoznia.

Megoldás

Ha az Ön Nikon D750 digitális SLR fényképezőgépét is érinti a probléma, akkor vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi Nikon szervizközponttal. A szakemberek átveszik a fényképezőgépet, és ingyenesen megvizsgálják és kijavítják a fényképezőgép zárszerkezetét, még a fényképezőgép garanciális időszaka után is.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...