Szeretsz búvárkodni? Akkor a SeaLife DC2000 fényképezőgép neked való!

Bemutatták a SeaLife DC2000 névre keresztelt víz alatti fényképezőgépet, amellyel akár 60 méter mélyre is lemerészkedhetünk külön búvártok használata nélkül. A készülék lelke egy 1”-os Sony BSI CMOS szenzor, amire egy ekvivalens 31 mm-es objektív rajzol. Ennek a kezdő F-értéke F1.8, ami kifejezetten jól jön a víz alatti gyenge fényekhez (F11 lehet a legszűkebb rekesz). A kamera RAW (DNG) és JPEG állományok mentésére egyaránt képes; a mozgóképek terén Full HD felbontásban a 60 kép/mp-es frissítési frekvencia a csúcs. A DC2000 P, A, S és M módokat kínál, az expozíciót pedig a 3”-os, 920 000 képpontos kijelzőn ellenőrizhetjük.

sl1

Összesen 4 víz alatti és 25 szárazföldi séma közül választhatunk, ha épp nincs kedvünk manuálisan bíbelődni a beállításokkal. A termék képes akár 8 kép/mp-es sorozatfelvételi sebességre, de készíthetünk vele time lapse felvételeket is. Van beépített WiFi és Bluetooth modul, tehát az okoseszközeinkkel való párosítás sem okoz majd gondot.

sl0

Az optika 10 cm-es közelponttal rendelkezik, a zárkioldás késlekedése pedig csupán 0,1 mp – nem egy csigalassú kompakt gépről van tehát szó! Tartozékok széles skáláját is kínálja a gyártó, így például egy SL975 jelölésű halszem előtétlencsét (110°-os látómező), vagy az SL970 jelű nagylátószögű előtétlencsét is megvásárolhatjuk hozzá. Érdekessége a fotómasinának, hogy animált GIF állományok készítésére is képes.

sl2

Az áramellátásáról egy 1130 mAh-s akku gondoskodik, amely körülbelül kétórás üzemidőt tesz lehetővé. A telep töltése USB aljzaton keresztül történik, így számítógépről, notebookról, vagy külső energiaforrásról is feltölthető a gép. A SeaLife DC2000 december elsején kerül a boltok polcaira.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...