Itt az első termékfotó a Panasonic G9-ről! Frissítve új képekkel!

A 43rumors.com weboldalra felkerült az első kiszivárogtatott termékfotó a Panasonic DC-GH5 fotóra kihegyezett változatáról, a DC-G9-ről, ami a kép alapján ítélve a 12-60 mm F2.8-4-gyel szettben is kapható lesz! De ez még nem minden, mert egy új, csúcs-szuper teleobjektívet is kapunk a Panától, mégpedig a 200 mm F2.8-at (ekv. 400 mm), ami a Leica közreműködésével jön majd létre. Kattints ide a további fotókért.

És beszállt a képközlésbe a Nokishita Camera japán oldal is, további fotókat közöltek a Panasonic DC-G9-ről és a Panasonic-Leica 200 mm F2.8 objektívről, íme pár szépséges, sokatmondó a kollekcióból:

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

  • Ha eddig nem gyűlöltem tiszta szívemből a sznob profi fotósokat, most eljött a pillanat.
    Mert teljesen evidens módon a maradi ízlésük miatt kellett olyan egetverő baromságot rakni egy kis méretű vázra, mint a felső LCD, aminek az ég kerek világán semmi funkcionalitása nincs egy elektronikusnézőkés vázon. Azonkívül persze, hogy olyan kúúúl és profi kinézetet kölcsönöz a váznak, de legalább elveszi a helyet egy sokkal hasznosabb tárcsa stb. elől.
    Vagy ha már tesznek felső LCD-t, szerkesztették volna 16:9-es arányúra és érintésérzékenyre, hogy lehessen vele vakon fókuszpontot állítani.